AMD ile alakalı sorununuz var mı?

hdreizcehennemi

Hectopat
Benim fark ettiğim şey ben hiç sorun yaşamamış olsam da ciddi bir kesimin AMD ile alakalı sorun yaşadıkları. Bu konuyu açmaktaki amacım eğer oylama anlamlı bir sayıya ulaşırsa bunu bir grafik tablosuna dökerek bir istatistiki bir veri oluşturmak. Eğer belirli sayıya ulaşırsak bunun hakkında bir tablo oluşturacak ve buraya yollayacağım. Aynı zamanda çözümünü bildiğim soruları diğer kullanıcılarla beraber paylaşacağım. Veri tablosunu da AMD'ye sunarak sonraki aşamalarda bu sorunların çözülmesi için veri sağlamış olacağım. O yüzden herkes lütfen yaşadığı sorunları mesaj yollayarak paylaşsın çözümlerini bilenler de yanıtlasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kullanmadığım için, kesinlikle sorunum yok 🤣 🤣

Ben de 70 dereceyi geçmiyor açıkçası.
RX 570 Strix ekran kartım overclock yaptığım halde 72 dereceyi geçmiyordu. Şuan kullandığım GTX 1660 Ti Ventus 76 dereceye ulaşıyor. Isınma olayı tamamen modellerin soğutma yöntemiyle alakalı.

Artık bu konuların Sosyal üyelerinini birbirine düşürmek için açıldığını düşünüyorum ben. Kim ne almak istiyorsa alsın sonuçta parası bizden çıkmıyor :)
Benim açmamın sebebi rivayete göre çok fazla AMD ile alakalı sorunu olanın olduğuydu. Merak ettim, o kadar var mı diye ve genele bakarak bu sorunların çözümünü bulmaya çalışacağım. Vaatlerimi de yerine getirmeye çalışacağım.
Benim yanıtladığım mesajda ünlem yok.

RX 580 kullanıyorum ve yük altında 60 dereceyi geçmiyor. Sapphire NITRO+ modelinin soğutma bloğunu ciddi anlamda büyük yapmış. Isınması imkansız bu kartın. Tabii yük altında %20-30 gibi fan devirlerinde 70 küsürlü derecelere ulaşabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı