Bu kartlar ile ilgili bilgi toplamak istiyorsan yabancı forumlardan araştırmanı tavsiye ederim çünkü forumda kullanan sayısı çok az. ben 2-3 kişi gördüm onlar da iade etti sanırım.
Daha önce de paylaştım bu kartlarla şu an kullanıcıların büyük çoğunluğu sorun yaşıyor. Reedit, AMD ve oyun forumlarında hakkında birçok konu var.
Bu konuları inceleyebilirsiniz.
Merhabalar, oyunları tam ekran oynamak istediğimde ekranda titremeler meydana geliyor. Pencere modunda bir problem yok. Ekran Kartım: RX 5700
Merhabalar birkaç gün önce Sapphire’in Pulse modeli RX5700’ü sipariş ettim geldi. Dün itibariyle taktım, ilk taktığımda görüntü gelmedi DP kablosu ile. Ben de onun yerine HDMI takıp 60 Hz görüntü aldım, o şekilde NVIDIA driverlarını silip yerine Radeon 19.8.2’yi yükledim. Buraya kadar bir...
Merhaba. İnternet üzerinde yabancı forumlarda RX 5700 XT ile sürücü sorunu yaşayan birçok insan gördüm. Oyun çökmeleri, ekranın renklerinin değişmesi vs. Böyle sorunlar yaşayan arkadaş var mı acaba? Custom modelleri bekliyorum ama içimde bir tereddüt var bundan kaynaklı.