AMD Intel'i Geride Bıraktı mı?

Ekran kartı için NVIDIA'yı geride bıraktı mı diye ayrı sorabilirsiniz, o konuda hayır. İşlemci bakımından AMD 3000 serisi ile çok iyi iş çıkardı fakat henüz geride bıraktı gibi keskin bir yorum yapmak doğru olmaz gibi. İlerleyen zamanda çıkacak işlemcilere ve satış rakamlarına bakmak lazım. Şu incelemeye bakarsak AMD tarafında işler oldukça iyiye gidiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
AMD piyasayı ele geçirmek için yarışa çoklu çekirdekler ile hüküm sürüyor. Intel ile aynı çekirdeklere sahip işlemcilerinin yarışamayacaklarının farkındalar, bu yüzden çekirdek sayısını 2 katına çıkararak performans ve fiyat anlamında adından söz ettiriyor.
 
AMD bizim ülkemizde çok tercih edilse de diğer ülkelerde İntel'e kıyasla hala geride kalıyor. İşlemcileri çok iyi. Fakat İntel gibi isim yapmış bir firmanın yanında biraz daha reklam yapmaları lazım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı