AMD, Intel'i satın mı alıyor?

Unisoc gelip her iki firmayı da satın alacakmış. AMD'yi severiz ederiz ancak hem RX 400-500 serisinde aşırı agresif fiyat politikası izlememiş üzerinede Ryzen işlemcileri çıkartmak için bir iki yıl daha gecikmiş olsa bugün hem işlemci hem de ekran kartı pazarında adını bile muhtemelen duymuyor olacaktık. Ek olarak işin teknik kısmında Intel pazarda bir üretici konumunda iken AMD daha çok bir mühendislik firması gibi kalıyor.
 
Öyle rakip rahat rahat satın alınsaydı Intel, AMD'yi 30 senede 30 defa alırdı.

Rekabetin durumu ne olursa olsun sınırlı sayıda firmanın rakip olduğu sektörlerde tekelliğe izin verilmez. Bazı AMD fanatikleri AMD'nin her zaman kullanıcı dostu olacağını sanarken Intel fanatikleri de Intel'in sürekli sorunsuz ve yüksek performans vereceğini sanıyor. İşte o fanboylar hayal dünyasında yaşadığını fark etse böyle konular açılmayacak.
 
Ayıptır sorması moderatörler bu konuya nasıl izin verdi? Konunun başlığı gerçek bir haber başlığı gibi duruyor ama içine girince troll içerik var. Konuyu açan resmen milleti ekleyip clickbait yapmış.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı