Fanboyluk değil En başta şakasına geldim dedim, arkadaşlar hala yanlış nesilleri karşılaştırıyor,
Ben sadece AMD yi sürekli bende arıza yaptığı için tercih etmiyorum, intel ve amd ye rakip başka bir firma çıkarsa değerlendiririm.
Fanboyluk değil En başta şakasına geldim dedim, arkadaşlar hala yanlış nesilleri karşılaştırıyor,
Ben sadece AMD yi sürekli bende arıza yaptığı için tercih etmiyorum, intel ve amd ye rakip başka bir firma çıkarsa değerlendiririm.
"Bozuk" demiyoruz. Ayrıca o kadar soğuk olmasının sebebi odada 12 tane fan 3 tane klima ve sistemde de sıvı soğutma olmasıdır. Buna "Hayır öyle bir şey yok! 11! 1" demeyin çünkü 4090 ile ne kadar zengin olduğunu hepimiz biliyoruz. Keşke parayla yeni beyin taktırılabilse.
Gördüğünüz gibi "güvenilir" site AMD 'den nefret ediyor.Fanboyluk değil En başta şakasına geldim dedim, arkadaşlar hala yanlış nesilleri karşılaştırıyor,
O sırada intel...Bozuk olsun bizim olsun, AMD kullanacağıma bozuk işlemci kullanırım daha iyi.
Bu arada tekrar okuyunca fark ettim daha savunduğun işlemciyi bilmiyorusn,AMD, yeni çıkardığı Ryzen'ın 9000 serisi CPU'lar dünyadaki en iyileri olacak. Ryzen 5 9950X Intel'in i9 14900KS'den yaklaşık %40 daha güçlü. Bilmiyorsanız i9 14900K Intel'in en güçlü ikinci CPU'su.(i9 14900KS'nin arkasında) Ryzen'ın 9000 seri CPU'ları 8 Ağustos'da yayınlandı. Ayrıca çoğu 9000 serisi CPU'nun Intel'in fiyatlarından daha ucuz olması bekleniyor.
Tamam AMD ile görüşeceğim size hisse verecekler, fazlasıyla savundunuz
AMD'nin sahibi bu kadar savunmamıştır.
15. nesili bekleyin deyince alttan biri 9950X inten 11. nesil i3'ü tokatlıyor falan diyecek diye korkuyorum artık.
Çıkabilir normaldir, o zaman kıyaslamasını yaparsın şimdi değil.15. nesil çıkınca AMD 9950x3D çıkartacak. Merak etme.![]()
O zaman sende 15.nesil çıkınca kıyaslamasını yaparsın şimdi değil. Kapiş. 7800x3d>14900ksÇıkabilir normaldir, o zaman kıyaslamasını yaparsın şimdi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.