AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!

Fanboyluk değil En başta şakasına geldim dedim, arkadaşlar hala yanlış nesilleri karşılaştırıyor,

Ben sadece AMD yi sürekli bende arıza yaptığı için tercih etmiyorum, intel ve amd ye rakip başka bir firma çıkarsa değerlendiririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Bozuk" demiyoruz. Ayrıca o kadar soğuk olmasının sebebi odada 12 tane fan 3 tane klima ve sistemde de sıvı soğutma olmasıdır. Buna "Hayır öyle bir şey yok! 11! 1🤓" demeyin çünkü 4090 ile ne kadar zengin olduğunu hepimiz biliyoruz. Keşke parayla yeni beyin taktırılabilse.

Üst segmen işlemciyi Dark marka hava soğutma ile mi kullanacaktım?

Elinizde olmayan çok övündüğünüz işlemciye stok soğutucu takarak kullanır mısınız? :)

Fanboyluk değil En başta şakasına geldim dedim, arkadaşlar hala yanlış nesilleri karşılaştırıyor,

Ben sadece AMD yi sürekli bende arıza yaptığı için tercih etmiyorum, intel ve amd ye rakip başka bir firma çıkarsa değerlendiririm.
Gördüğünüz gibi "güvenilir" site AMD 'den nefret ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gerçekten forumun yarısının özeti bu, ara sıra zevkine izlediğim bir şaheserdir :D

Bozuk olsun bizim olsun, AMD kullanacağıma bozuk işlemci kullanırım daha iyi.
O sırada intel...

Tamam AMD ile görüşeceğim size hisse verecekler, fazlasıyla savundunuz :)

AMD'nin sahibi bu kadar savunmamıştır.

15. nesili bekleyin diyince alttan biri 9950x inten 11. nesil i3 ü tokatlıyor falan diyecek diye korkuyorum artık.

AMD, yeni çıkardığı Ryzen'ın 9000 serisi CPU'lar dünyadaki en iyileri olacak. Ryzen 5 9950X Intel'in i9 14900KS'den yaklaşık %40 daha güçlü. Bilmiyorsanız i9 14900K Intel'in en güçlü ikinci CPU'su.(i9 14900KS'nin arkasında) Ryzen'ın 9000 seri CPU'ları 8 Ağustos'da yayınlandı. Ayrıca çoğu 9000 serisi CPU'nun Intel'in fiyatlarından daha ucuz olması bekleniyor.
Bu arada tekrar okuyunca fark ettim daha savunduğun işlemciyi bilmiyorusn,
9950x işlemci ryzen 5 değil ryzen 9 un :)

Tamam AMD ile görüşeceğim size hisse verecekler, fazlasıyla savundunuz :)

AMD'nin sahibi bu kadar savunmamıştır.

15. nesili bekleyin deyince alttan biri 9950X inten 11. nesil i3'ü tokatlıyor falan diyecek diye korkuyorum artık.

15. nesil çıkınca AMD 9950x3D çıkartacak. Merak etme. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı