AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!

Uzun süredir AMD kullanıcısı olarak öncelikle 9000 serisinin öyle sanıldığı gibi devasa şeyler sunmayacağını bilmek gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lakin konuda Intel övme durumunu ise hiç anlamadım.

Intel'in başı zaten voltaj ve nanometre düşürememe sorunlarıyla ağrıyorken 15. ya da 16. Nesil'de ne geleceğini sanıyorsunuz? Üst seviyeyi geçiyorum, giriş seviyesinde bile AMD, AM4 ve AM5 tarafında rekabetçi olabilir. Kalkıp Intel övebilmek için rasyonel zeminden uzaklaşmış olmak gerekir.

Windows schedulerdan kaynaklı SMT problemli şu anda Zen5'te. Devre dışı bırakınca 7800x3D'ye yetişiyor neredeyse.

1723375145698.png

Windows schedulerdan kaynaklı SMT problemli şu anda Zen5'te. Devre dışı bırakınca 7800x3D'ye yetişiyor neredeyse.

Eki Görüntüle 2281339
AMD pazarlama yaparken bu şekilde lanse etmedi ama. Hatta Hardware Unboxed'ın bu konuda da bir videosu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMD'yi seviyorum. Uzun bir süredir çok güzel işler yapıyorlar ama reklam ve pazarlama bölümüne kesik atması gerekiyor.

Dakika 9:12 açın ve 7800x3D'nin performansına bakın sadece. O zamanda böyle konuşabilecek misiniz merak ediyorum.

06:58 i açın aynısını diyebilecek misiniz bakalım,

Oradan bi dakika seçerek olmuyor bu işler, dediğim gibi 14. nesilin karşılığı amd tarafında 7. nesil, 9. nesil ile kıyaslama yapılmaz.

İntel 15. nesili çıkardıktan sonra bu kıyaslamalar yapılabilir.

06:58 i açın aynısını diyebilecek misiniz bakalım,

Oradan bi dakika seçerek olmuyor bu işler, dediğim gibi 14. nesilin karşılığı amd tarafında 7. nesil, 9. nesil ile kıyaslama yapılmaz.

İntel 15. nesili çıkardıktan sonra bu kıyaslamalar yapılabilir.
Benim attığım 7800x3d vs i9 14900k videosunu izlemek için çok korktunuz herhalde.

Benim attığım 7800x3d vs i9 14900k videosunu izlemek için çok korktunuz herhalde.
İzledim, daha güvenilir kanallara bakın, bazı yerlerde amd bazı yerlerde intel geçiyor, kullanım şekline göre değişiyor, test edilen işlemci K serisi, KS değil.

Benim en başından beri siz amd fanboylara anlatmak istediğim AMD 9. nesil işlemcinin karşılığı İntel 14. nesil değil, "AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!" demek için çok erken.

%40 çok absürt o kadar sıçrama yapacak işlemci serisi X3D olanlar. 7800x3D 9950X'i geçerse eğer çok komik olur. :D
En azından @247305 'in dediği tamamen saçmalık. 7800x3d i9 14900k'dan daha iyi.

İzledim, daha güvenilir kanallara bakın, bazı yerlerde amd bazı yerlerde intel geçiyor, kullanım şekline göre değişiyor, test edilen işlemci K serisi, KS değil.

Benim en başından beri siz amd fanboylara anlatmak istediğim AMD 9. nesil işlemcinin karşılığı İntel 14. nesil değil, "AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!" demek için çok erken.

Daha güvenilir kanal mı? Oyun testi bu ne daha güvenilir kanalı? 🤣 🤣 🤣

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı