Daha fazla
AMD'nin işlemcileri hem daha ucuz hemde daha iyi olacak. Ayrıca 13. ve 14. nesil işlemcilerde aşırı dengesizlik sorunu olduğunu unutmayın.Sacma bir konu. Daha 15. nesil islemciler çıkmadı Intel tarafında. Ama bağımsız olarak AMD daha cok beğeniyorum. Ekran Karti konusunda uzak dururum fakat islemcide senelerdir ilk tercihim olmuştur hep. Intel kendini toplamali biraz yazılım sorunu yaşadı gecen baya gözden düştü.
Ben niye düzelteyim intel personeli miyim?@247305 siz önce yazılım sorunlarını düzeltin.
Nvidia'nın orijinal hesabı Intel fanboy çıktı..Intel 15 nesil ile soket değişecek ve 2025 1. çeyrek de tanıtılacak o zaman görürüz hangisi daha güçlü.
Ben niye düzelteyim Intel personeli miyim?
Siz ilk önce neyi neyle kıyaslayacağınızı öğrenin![]()
Sen önce Intel'de neler oluyor onu araştır. Intel kendini yumrukluyor.Ben niye düzelteyim intel personeli miyim?
Siz ilk önce neyi neyle kıyaslayacağınızı öğrenin![]()
Bozuk olsun bizim olsun, AMD kullanacağıma bozuk işlemci kullanırım daha iyi.@247305 boş ver hocam anlamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.