AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!

Geldim bile dur hele,

Kıyasladığın işlemcinin karşılığı olacak işlemci Intel 15. nesil, daha çıkmamış bir işlemci ile kıyaslaman gerekiyor en son çıkan seri ile değil.

14. nesil işlemciler de 7. nesil AMD'lerin "mezar taşına tıklıyor!" :)
Degrade olarak ve mavi ekran vererek mi tıklıyor :)

Ayrıca Arrow Lake mimarisi ertelendi normalde Eylül'de tanıtılacaktı.

Degrade olarak ve mavi ekran vererek mi tıklıyor :)

Ayrıca Arrow Lake mimarisi ertelendi normalde Eylül'de tanıtılacaktı.
AMD de karşılığı olabilecek 15. nesile değil de 14. nesile mi tıklıyor? :)

Konuyu tarayıcıya sabitledim, 15. nesil çıkınca ben de sizi etiketleyerek tıklıyor diye konu açayım bakalım :)

AMD de karşılığı olabilecek 15. nesile değil de 14. nesile mi tıklıyor? :)

Konuyu tarayıcıya sabitledim, 15. nesil çıkınca ben de sizi etiketleyerek tıklıyor diye konu açayım bakalım :)
Zen4 bile 14. nesili şu anda rahat bir şekilde geçiyor. Intel'in microcode ve TVB hatası yüzünden çoğu 14 ve 13. nesil işlemcileri %10 daha az performans veriyor ilk çıkışına göre :D Ayrıca oksidasyon varsa ilerleyen zamanlarda Zen1 ile karşılaştırırız ;)

Geldim bile dur hele,

Kıyasladığın işlemcinin karşılığı olacak işlemci Intel 15. nesil, daha çıkmamış bir işlemci ile kıyaslaman gerekiyor en son çıkan seri ile değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geldim bile dur hele,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hem 200$ daha ucuz, hem de neredeyse aynı perdormans. Şimdi kim kimin mezar taşına tıklıyor? Beyininiz çalışıyorsa AMD dersiniz.

@deadfellow

Uzun süredir AMD kullanıcısı olarak öncelikle 9000 serisinin öyle sanıldığı gibi devasa şeyler sunmayacağını bilmek gerek.

Lakin konuda Intel övme durumunu ise hiç anlamadım.

Intel'in başı zaten voltaj ve nanometre düşürememe sorunlarıyla ağrıyorken 15. ya da 16. Nesil'de ne geleceğini sanıyorsunuz? Üst seviyeyi geçiyorum, giriş seviyesinde bile AMD, AM4 ve AM5 tarafında rekabetçi olabilir. Kalkıp Intel övebilmek için rasyonel zeminden uzaklaşmış olmak gerekir.

Geldim bile dur hele,

Dakika 9:12 açın ve 7800x3D'nin performansına bakın sadece. O zamanda böyle konuşabilecek misiniz merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı