haklısınO zaman sende 15.nesil çıkınca kıyaslamasını yaparsın şimdi değil. Kapiş. 7800x3d>14900ks
haklısınO zaman sende 15.nesil çıkınca kıyaslamasını yaparsın şimdi değil. Kapiş. 7800x3d>14900ks
AMD pazarlama yaparken bu şekilde lanse etmedi ama. Hatta Hardware Unboxed'ın bu konuda da bir videosu var.
AMD'yi seviyorum. Uzun bir süredir çok güzel işler yapıyorlar ama reklam ve pazarlama bölümüne kesik atması gerekiyor.
Aynen tıklatmış
15. nesili beklemeye gerek kalmadı gibi
Ne yapalım güvenlik açığını mı düzeltelim?Neden kimse bu mesaja alıntı yapmamış?
AMD övmüşsünüz bayağı tamam peki ama bu videonun başındaki güvenlik kısmını da bir açıklasaydınız?
Neden kimse bu mesaja alıntı yapmamış?
AMD övmüşsünüz bayağı tamam peki ama bu videonun başındaki güvenlik kısmını da bir açıklasaydınız?
2018 öncesi olup da etkilenmeyen en yeni işlemcinin branch prediction kullanmayan son işlemcilerden olan 1989 i486 olduğu Spectre açığına sebep olan, Core 2 serisinden beri bunu ve bunun kullanıldığını bilip aksiyon almayan Intel'e de sessiz kalmazsın o zaman.Intel'in son 2 nesilde yaşadığı kararsızlık sorununu abartmayı bilenler AMD'nin 10 yıldır yaşadığı güvenlik açığına sessiz kalıyor sonra da fanboy ben oluyorum![]()
Öyle işlemiyor hayat. İntelin konsollara işlemci ürettiğini hiç görmedim, en azından üst düzey için. Hem amd daha ucuz, o yüzden valve onu seçiyor.Şimdi nerden geldim bu konu hortlar ama basit bir şekilde hangisini daha iyi olduğunu anlamak için bir örnek vereyim. Tarihin en büyük oyun firmalarından biri valve Steam deck oyun konsolunda amd kullanıyor. Valveden daha mı akıllısınız?
Öyle işlemiyor hayat. Intel'in konsollara işlemci ürettiğini hiç görmedim, en azından üst düzey için. Hem AMD daha ucuz, o yüzden Valve onu seçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.