Arkadaşlar bilgisayar topladım ve RAM'im XMP BIOS'tan 6000 MHz çıkarttım ve hiçbir problem yok. Ama benim merak ettiğim şey, EXPO 6000 MHz bir RAM AMD işlemci ile daha iyi mi çalışır? Fark eden bir şey olur mu? Hızlar ve CL değerleri aynı olursa.
Yine 6000MHz çalışırdı şuanda da 6000MHz çalışıyor. Profilin adı XMP veya D.O.C.P olmazdı, EXPO olurdu olay bundan ibaret.Desteklediğinin farkındayim, merak ettiğim şey performansı EXPO'nun daha mı iyi olur?
AMD anakartlarda XMP destekler. Kısaca destekler sorunsuz kullanırsın.
Yine 6000MHz çalışırdı şuanda da 6000MHz çalışıyor. Profilin adı XMP veya D.O.C.P olmazdı, EXPO olurdu olay bundan ibaret.Desteklediğinin farkındayim, merak ettiğim şey performansı EXPO'nun daha mı iyi olur?
Anladım çok teşekkür ederim içim rahatladıYine 6000MHz çalışırdı şuanda da 6000MHz çalışıyor. Profilin adı XMP veya D.O.C.P olmazdı, EXPO olurdu olay bundan ibaret.
Yine 6000MHz çalışırdı şu anda da 6000MHz çalışıyor. Profilin adı XMP veya D.O.C.P olmazdı, EXPO olurdu olay bundan ibaret.
Hocam EXPO performansı arttırır. Ama XMP veya D.O.C.P'nin yaptığı işten farklı bir iş yapmaz.Herhangi bir stabilite performans artısı olmaz EXPO'nun yani değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.