AMD işlemci ile Nvidia senkronize çalışır mı?

Zelaroth

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar, ben şu an Ryzen işlemcim ile RX serisinin bir ekran kartını kullanmaktayım lakin ilerleyen zamanda garanti kapsamı bitmeden elimdeki kartı satışa sunup daha iyi bir kart alma amacım var ve bu bağlamda ekran kartının markasının işlemciyle olan uyumlu çalışmaya etkisi ne denli vardır acaba? Bir kısım AMD işlemci ile Nvidia ekran kartlarının yeterli kadar senkronize bir şekilde çalışmadığını savunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çalışır. Neden çalışmasın? Nvidia AMD pazarını neden böyle bir sorunla elinden kaçırsınki değil mi? İnternette çok video izlediğim neredeyse tamamı Ryzen işlemci ve Nvidia sistemlerdi.
İşte bazı insanlar zannediyorum ki şehir efsanesi diye tabir ettiğimiz şekilde çalışamayabileceğini öne sürüyorlar ama bence de sorunsuz işlevlerini sürdürürler.
Uyumsuz çalışma gibi bir dert kalmadı. Buda bir şehir efsanesi gibi tarihin tozlu raflarına karıştı.
Kesinlikle katılıyorum demek ki halen bazı insanlar o rafların tozlandığını göremiyorlar.
Bence çalışır. Neden çalışmasın? Nvidia AMD pazarını neden böyle bir sorunla elinden kaçırsınki değil mi? İnternette çok video izlediğim neredeyse tamamı Ryzen işlemci ve Nvidia sistemlerdi.
Bu arada konudan bağımsız olacak ama RX 590'ın performansından memnun musun acaba?

İşte bazı insanlar zannediyorum ki şehir efsanesi diye tabir ettiğimiz şekilde çalışamayabileceğini öne sürüyorlar ama bence de sorunsuz işlevlerini sürdürürler.

Kesinlikle katılıyorum demek ki halen bazı insanlar o rafların tozlandığını göremiyorlar.

Bu arada konudan bağımsız olacak ama RX 590'ın performansından memnun musun acaba?
BF 5 i ultra ayarlarda zerre donma ve takılma olmadan oynatıyor. Diğer oynadıklarım ve aldıpım fps deperleri şöyle, CS GO ultra ayarlar 120 fps, Rainbow Six Siege Ultra ayarlar kimi yerde 55 max 70 i gördüm. Apex legen zaten akıp gidiyor. Görüntü babında çok güzel fanlar sadece oyunlarda çalışıyor ayrıca sapphire markanın kendi özel OC programı var burdan ayrıca game modu yada istediğin OC yi gerçekleştirebiliyorsun ki gerek yok aslında.

BF 5 i ultra ayarlarda zerre donma ve takılma olmadan oynatıyor. Diğer oynadıklarım ve aldıpım fps deperleri şöyle, CS GO ultra ayarlar 120 fps, Rainbow Six Siege Ultra ayarlar kimi yerde 55 max 70 i gördüm. Apex legen zaten akıp gidiyor. Görüntü babında çok güzel fanlar sadece oyunlarda çalışıyor ayrıca sapphire markanın kendi özel OC programı var burdan ayrıca game modu yada istediğin OC yi gerçekleştirebiliyorsun ki gerek yok aslında.
Anladım o zaman bir oyuncu için gayet yeterli görünüyor aşırıya kaçıp daha çok üst düzey almaya gerek yok sanırım, çok sağ ol dostum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı