AMD işlemciler beklenmeli mi?

ThousandL

Kilopat
Arkadaşlar bildiğiniz gibi AMD 4000 serisi işlemcilerini tanıttı, benim de yeni bir laptop almam lazım. Yakın zamanda Amerikaya gideceğim ve ekime kadar oradayım. Yaklaşık 1700-2000 dolar arası bir para ayırmayı düşünüyorum. Sizce AMD'nin yeni işlemcileri ve özellikle mobil ekran kartları beklemeye değer mi?

Masaüstü için 4000 serisi hemen çıkmaz. Yazı bulur belki de geçer. Eğer 3000 serisine geçecekseniz beklemek çok mantıklı değil. Çünkü teknolojinin sonu yok her yıl yeni bir şey çıkıyor.

"Masaüstü performansını Dizüstü bilgisayarlara getireceğiz." Gibi bir sözden sonra kesinlikle beklenmeli bence.

Kesinlikle değer. Ayrıca çok geç kalmayacak. Yani yaza kadar birden fazla marka-model laptopta AMD 4. nesil mobil işlemciler olacak.

Beklenebilir. Markalar reklamlarına başladı ve bu çıkmalarına az kaldı demek oluyor. Amd son 2 sene içerisinde işlemci alanında çok büyük yatırımlar yaptı. 4000 serisi üzmeyecektir umarım.

Yorumlar için çok teşekkürler, bunca zaman bekledim yaza kadar da bekleyebilirim beni uzun süreler götürecek bir bilgisayar istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı