Oradaki 600 sontakı. 500'den farkı ise SMT desteğidir.Tam olarak 3600 deki 6 neyi ifade ediyor? Yani 3600 ün 3500 den daha iyi olduğunu biliyorum ama teknik olarak oradaki 6 veya 600 ne demek?
Oradaki 600 sontakı. 500'den farkı ise SMT desteğidir.Tam olarak 3600 deki 6 neyi ifade ediyor? Yani 3600 ün 3500 den daha iyi olduğunu biliyorum ama teknik olarak oradaki 6 veya 600 ne demek?
Benim işlemcim Ryzen 5 2600 7 veya 8. nesle mi tekabül ediyor? O zaman AMD nin 1. nesli de İntel in 5. nesline falan karşılık geliyorsa İntel in 1. nesline karşılık gelen bir AMD nesli yok mu?5 seri/model, 3000 ise 3'üncü nesil. Yalnız İntel'in üçüncü nesli ile AMD'nin 3'ünce neslini kıyaslama tabi, onların kendi içindeki nesilleri. Yani mesela Ryzen 5 3600 üçüncü nesil ama İntel'in 9. veya 10. nesil işlemcileriyle kıyaslanabilir.
Versiyonu ifade ediyor sadece. Çok özel bir anlamı yok.Tam olarak 3600 deki 6 neyi ifade ediyor? Yani 3600 ün 3500 den daha iyi olduğunu biliyorum ama teknik olarak oradaki 6 veya 600 ne demek?
Ryzen serisinden yok daha eskisi için FX serisi var.Benim işlemcim Ryzen 5 2600 7 veya 8. nesle mi tekabül ediyor? O zaman AMD nin 1. nesli de İntel in 5. nesline falan karşılık geliyorsa İntel in 1. nesline karşılık gelen bir AMD nesli yok mu?
Ryzen serisinin ilk nesli Intel'in 7. veya 8. Nesline denk geliyor. Ondan önceki seriler de FX vs. ile kıyaslanırdı.Benim işlemcim Ryzen 5 2600 7 veya 8. nesle mi tekabül ediyor? O zaman AMD nin 1. nesli de İntel in 5. nesline falan karşılık geliyorsa İntel in 1. nesline karşılık gelen bir AMD nesli yok mu?
Hıı anladım şimdi. O zaman Ryzen sınıfı bir nevi güncel ve güçlü bir sınıf.Versiyonu ifade ediyor sadece. Çok özel bir anlamı yok.
Ryzen serisinden yok daha eskisi için FX serisi var.
Aynen öyle AMD nin en yeni işlemci ailesi.Hıı anladım şimdi. O zaman Ryzen sınıfı bir nevi güncel ve güçlü bir sınıf.
Tam olarak benim işlemcim Ryzen 5 2600 İntel in hangi işlemcisine eş değer?Aynen öyle AMD nin en yeni işlemci ailesi.
Tam olarak benim işlemcim Ryzen 5 2600 İntel in hangi işlemcisine eş değer?
Sanırım i5 8400 e rakip.Tam olarak benim işlemcim Ryzen 5 2600 İntel in hangi işlemcisine eş değer?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.