Çözüm AMD işlemcilerde TPM aktifken stutter sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elimde Lenovo laptop olduğunu nereden çıkardın? Bende sadece ASUS vardı ve yakın zamanda iadesini aldım. Bu kadar popüler olan ve herkesin sevdiği bir firmaya, en azından yurt dışında, olumsuz yorum yaptığın ve ben de nedenini merak ettiğim için yazdıklarını desteklemeni istedim. Gönderdiklerine bir bakacağım.

Sorunun çözümü çok basit ilk kurulacak Nvidia Driver'ını Lenovo sitesinden çekip kurup daha sonra NVIDIA GeForce Experience ile "temiz kurulum" seçeneği ile güncellemek tüm sorunları çözer. Laptoplar'da Nvidia sitesinde ki sürücüler uygun değil. Cihaz üreticisinden indirip daha sonra Nvidia aracılığı ile güncellemek gerekiyor.

Evet kasma ve shutter oluyor. Devam yani YouTuber'larda kasmıyor emulator bende kasıyor yapmadığım şey kalmadı. AMD pro driverlarını kursam mı diye düşünüyorum

GPU işlemci değil mi? grafik işlemcisi işte. İşlemciden tek farkı sadece görüntü işliyor. Merkezi işlem birimi ve grafik işlem biriminin sadece amacı farklı. İkisi de işlemcidir.

GPU işlemcisi demek isteseydim GPU işlemcisi yazardım değil mi?

GPU işlemcisi demek isteseydim GPU işlemcisi yazardım değil mi?
İşlemci işlemcidir. GPU İşlemcisi diyorsun bir de. Zaten GPU'nun açılımı Graphics Processing Unit. Processing diyor işlem birimi. Lütfen işlemcinin anlamını araştırın.

İşlemci işlemcidir. GPU işlemcisi diyorsun bir de. Zaten GPU'nun açılımı Graphics processing unit. Processing diyor işlem birimi. Lütfen işlemcinin anlamını araştırın.

Tamam kardeşim CPU dedim oldu mu? Moderatörlere de bildireyim işlemci yazımı CPU diye değiştirsinler ilk attığım mesajı.

Tamam kardeşim CPU dedim oldu mu? Moderatörlere de bildireyim işlemci yazımı CPU diye değiştirsinler ilk attığım mesajı.
CPU İse central processing unit. İkisinin de kullanım alanı farklı ama ikisinin de ortak özelliği işlemci olması. Sadece söylüyorum hocam yanlış anlamayın hatanızı düzelttim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…