AMD işlemcilere macOS nasil kurulur?

Cnr_als

Hectopat
Arkadaşlar Youtube'de öyle dolaşırken önüme "AMD macOs kurma" diye bir şey geldi, baktım. Kuruyor gerçekten adam AMD işlemcilere ama şimdi aklımda sorular oluştu. Oyunlarda macOS iyi mi? Hani Windows daha mı iyidir oyunlarda? Bu konuyla alakalı macOS kurulumu ile bilgili olan varsa görüşlerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aslında macOS yapmak isterim tabi ki ama oyunlarda performans kaybı olacaksa Windows'ta kalayım. Bilgili birinden fikir alsam daha iyi karar vereceğimi düşünüyorum. En azından deneyimli olanın, dediğimi denemiş olanın fikirleri de benim için önemli. Fikirlerinizi,önerilerinizi sunun.

Bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsan gerçekten sabıra ihtiyacın olacak ben kafayı yiyecek duruma kadar geldim diyebilirim. :) Sonuca bakılırsa bir bilgisayarımın belli bir bölümüne dualboot yaparak kurdum. Steam, Discord gibi uygulamaları yükledim herhangi bir fark görmedim performans kayıbı yaşamadım tabi bilgisayarında etkeni oluyordur bu durumda sanırım. Umarım başarılı olursun, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ek olarak oyun için Windows bence daha uygun. Ayrıca detaylı sistem bilgileriniz nedir ?
Sistem bilgilerim:
Ryzen 2500X
RX 590 ama GTX 1660Ti versiyonuyla değiştirmeyi düşünüyorum.
Kurulum imajlarımız gerekli açıklamalar ile mevcuttur. Sistem özelliklerinize ve kullanım amacınıza göre durum değişir.
Efendim bir konuda size bir şey sormak istiyorum. Şimdi işletim sistemi değiştirdiğimde yani Windows 10'dan macOS işletim sistemine geçince ne gibi değişiklikler yaşarım oyunlarda performans ne olur artar mı azalır mı ya da hiçbir performans kaybı olmadan devam mı ederim? Bu arada yanıtlarınız için teşekkür ediyorum Saygılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı