AMD işlemcili F/P sistem önerisi

Bütçe
40.000TL

EmreBlade

Hectopat
Bütçe aralığı 40 bin TL. İşlemci olarak R5 7500F düşünüyordum. Fakat AMD Ryzen 9000 serisi biraz kafamı karıştırdı. Ekran kartı 5060 Ti 16 GB düşünüyorum. Varsa öneriniz beklerim. (Sadece kasa fiyata dahil olacak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ekran kartını 5070 yap.

Senin bütçene göre AMD ekran kartı daha mantıklı olur 5060 Ti saf güç olarak geride sadece artısı MFG ama MFG desteklemeyen bir oyunda seni üzer bağımsız test sonuçlarını paylaşan bir kanal var oraya bakmanı isterim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu an güncel olarak bende NVIDIA kullanıyorum ama 5000 serisine geçmek mantıksız olur gereksiz pahalı ve artısı az

Senin bütçene göre AMD ekran kartı daha mantıklı olur 5060 Ti saf güç olarak geride sadece artısı MFG ama MFG desteklemeyen bir oyunda seni üzer bağımsız test sonuçlarını paylaşan bir kanal var oraya bakmanı isterim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu an güncel olarak bende NVIDIA kullanıyorum ama 5000 serisine geçmek mantıksız olur gereksiz pahalı ve artısı az.

Artık NVIDIA dalga geçmeye başladı önemli olan teknolojiden ziyade saf güç test yapması için X kişisine bu kartı göndermiş bu X kişiside 2060 Ti 3060 Ti gibi kartlarla kıyaslıyor ve bu kartı alın diye kendini yırtıyor bildiğiniz hepinizin tanıdğı birisi bu da reklam iş birliğinden önce tüketiciyi doğru bilinçlendirmesi gerekirdi ama ne yaparsın para hırsı.

Bütçe aralığı 40 bin TL. İşlemci olarak R5 7500F düşünüyordum. Fakat AMD Ryzen 9000 serisi biraz kafamı karıştırdı. Ekran kartı 5060 Ti 16 GB düşünüyorum. Varsa öneriniz beklerim. (Sadece kasa fiyata dahil olacak)
Hocam fiyat bi tık daha artarsa 5070 gibi bir kart kullanılabilir, yok artmaz derseniz 7800 xt veyahut 7900xt tercih edebilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı