AMD işlemcisinin stok soğutucuya yapışması

1 Dostum bak ilk önce fön makinesi bul ve sıcak olarak ayarla tut yarim dakikaya bile gerek yok. Hemen çıkıyor.
2 sakin elinle ısınmadan islemciyi oynatma çalışma. Ben pinleri yamultuyordum.

İnce bir ip yardimiyla cikarirsiniz,

Aynısı benim de başıma gelmişti. Falçata ile çıkarmayı denedim olmadı. Diş ipi ile çıkarmayı denedim olmadı. Saç kurutma makinası ile sıcak hava vurdum olmadı. Şırıngaya kolonya doldurup işlemci ile soğutucu arasına enjekte ettim yine çıkmadı.
En son sinirlendim bir elle soğutucuyu bir elle de işlemciyi tutarak 15-20 sn güç uyguladım, aniden birbirinden ayrıldı. Ama 3-4 tane pin yamulmuştu. Onu da falçata ile düzelttim taktım, tepe tepe de kullanıyorum.

Bi dahaki sefere tövbe sökmem

Bir de benim gibi çıkartayım derken 3 pini kıranı da var. Sonra benzer bir işlemciden pinleri lehimletip hiçbir fire vermeden kullanmaya devam etmiştim.

Arkadaşlar sorunusunz bir şekilde ayıedım işlemciyi ama soğutucuyu bi türlü montajlayamıorum sanki üst vidalar boşa dönüyomuş gibi

Arkadaşlar sorunusunz bir şekilde ayıedım işlemciyi ama soğutucuyu bi türlü montajlayamıorum sanki üst vidalar boşa dönüyomuş gibi
Yeterince bastırmıyor olabilirsin ya da plaka kaymış olabilir. Plakayı tutarak vidaları çevirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…