AMD kart mı NVIDIA kart mı alınmalı?

Neresi çöp açıkla

Kim bilir overclock mu yaptın ne yaptın
AMD karşıtı değilim ama Overclock ile de bir kart çöp kriteri olarak değerlendirilmemeli. Rakip firmanın overclock yapılmasına rağmen kartlarında sorun olmuyor ama kendi kartlarında overclock yapılmasına rağmen sorun oluyorsa. Bu normal bir durum değil şahsi fikrim.

AMD karşıtı değilim ama Overclock ile de bir kart çöp kriteri olarak değerlendirilmemeli. Rakip firmanın overclock yapılmasına rağmen kartlarında sorun olmuyor ama kendi kartlarında overclock yapılmasına rağmen sorun oluyorsa. Bu normal bir durum değil şahsi fikrim.

Olay overclock yapmak değil, kafana göre yapmak bilmeden saçma saçma değerler verirsen karta watman yersin bizzat başıma geldi

Biraz marka da önemli sanırım. Recep Bey Sapphire ve Zotac önermiyorum diyordu (benim deneyimim yok, onun çok)

Marka derken NVIDIA ve AMD olarak demiştim ama o konu hakkında benim de fikrim var. Sapphire iyiden kötüye doğru giden markalardan biri aslında. En ucuz kartı sunuyor ama soğutma olsun veya performans olsun diğerlerine göre birazcık daha düşük. Ama tabi her kart için geçerli değil.

Marka derken NVIDIA ve AMD olarak demiştim ama o konu hakkında benim de fikrim var. Sapphire iyiden kötüye doğru giden markalardan biri aslında. En ucuz kartı sunuyor ama soğutma olsun veya performans olsun diğerlerine göre birazcık daha düşük. Ama tabi her kart için geçerli değil.
Olabilir tabi, aslında benim ergenliğimde Sapphire seviliyordu. Hatta HIS diye bir marka vardı, millet bayılıyordu. Ekran kartlarının kutuları dışı falan anime tarzı şeylerle doluydu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı