AMD Kullananlar Dikkat! Amd Windows 8.0 Desteğini Çekti!

Donanım devi AMD'nin Catalyst sürücüleri için aldığı bu karar, Windows 8.0 kullanıcılarını üzecek!
2014052814490063885.jpg


AMD; yeni Catalyst Beta sürümünü yayınladı. Catalyst 14.6 Beta sürümü ile performans artışı sağlayan AMD, bu yeni sürümde Windows 8.0 desteğini çekiyor. Yeni sürümüyle birlikte artık Windows 8.1'e destek vereceğinin altını çizen AMD, oyunseverlerin de güncel kalmasını istiyor gibi. Peki, AMD'nin böyle bir yol izlemesi oyuncular tarafında sorun yaratacak mı? Pek sanmıyoruz. Zira Windows 8.1 güncellemesini ücretsiz olarak yapılandırılabiliyor.

AMD, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yeni sürümün performans anlamında büyük katkı yarattığını söylüyor. Özellikle bu günlerin en çok konuşulan oyunlarından Watch Dogs'da 1080p çözünürlükte yüzde 25 oranında GPU performansı sağlayan Catalyst 14.6 Beta, 2560x1600 pikselde ise yüzde 28'lik bir artış getiriyor. AMD'nin Mantle teknolojisiyle desteklenen bu grafik performansı artışından yararlanabilmeniz için güncellemeyi edinmeniz ve Windows 8.0 işletim sistemini üst sürüme yükseltmeniz gerekiyor.
Kaynak: AMD, Windows 8.0 desteğini çekti! - Haberler
- CHIP Online
 
AMD; yeni Catalyst Beta sürümünü yayınladı. Catalyst 14.6 Beta sürümü ile performans artışı sağlayan AMD, bu yeni sürümde Windows 8.0 desteğini çekiyor. Bu cümleden ne anlıyorsun kardeşim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorum zaten desktop için mi notebooklarda henüz 14.4 dedim :) sende cümleyi anlamaya çalış istersen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Ali Güngör Yeni sürümü indirmeli miyim ? Baya bir performans artışı olacak mı ? Ayrıca HD7800 serisinde mantle desteği olacak mı ? Birde yeni video çekerseniz eğer HD7850 ' den bahseder misiniz lütfen. Çok istiyorum lütfen bahsedin nasıl bir karttır falan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı