FurkanSahin
Hectopat
Merhabalar. Windows 11 güncelemem geldi ve geçip geçmemekte çok kararsız kaldım. AMD kullanıcıları için oyun performanslarının düşük olduğu söyleniyordu. Son durum nedir?
Bence Windows 10 da kalmalısın.Merhabalar. Windows 11 güncelemem geldi ve geçip geçmemekte çok kararsız kaldım. AMD kullanıcıları için oyun performanslarının düşük olduğu söyleniyordu. Son durum nedir?
Neden?Bence Windows 10 da kalmalısın.
Biliyorum ama daha tam olarak düzgün değil bence.Çoktan geldi onun güncellemesi düzeltildi o.
Merhabalar. Windows 11 güncelemem geldi ve geçip geçmemekte çok kararsız kaldım. AMD kullanıcıları için oyun performanslarının düşük olduğu söyleniyordu. Son durum nedir?
Test ettiniz mi peki hiç Windows 11'i ? Veya şu an kullanıyor musunuz?Biliyorum ama daha tam olarak düzgün değil bence.
Insider sürümünden beri kullanıyorum. 1 mavi ekran hatası yedim o da diskim yüzünden.Biliyorum ama daha tam olarak düzgün değil bence.
Bence geçmeliBence Windows 10 da kalmalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.