- Makaleler
- 3
Ben bir AMD Laptoba sahibim. HDD'si yavaş. Windows 8 kursam biraz daha rahatlar mı ? Ya da Windows 7 mi kurmalı sizce?
8GB Ram var. A10 9600P işlemci. SSD alma şansım şuan için yok üstadım.RAM miktarı nedir? SSD alma şansınız var mı?
Peki hiç artık dosyaları filan temizliyor musunuz? Veya HDD birleştirme yaptınız mı? Hangi işletim sistemini kurarsanız kurun eğer temizlik yapmazsanız elbet bir süre sonra yavaşlayacaktır.Temiz Windows 10 1903 sürümü kurulu zaten üstadım.
Peki hiç artık dosyaları filan temizliyor musunuz? Veya HDD birleştirme yaptınız mı? Hangi işletim sistemini kurarsanız kurun eğer temizlik yapmazsanız elbet bir süre sonra yavaşlayacaktır.
Mesela ben alttaki konuda bulunan adımları 2 ayda bir yapıyorum. Ve iki yıldır hiç format atmadım.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...www.technopat.net
Gerekli şeyleri zaten yapıyormuşsunuz. O zaman temiz Windows 8.1 kurulumu yapın memnun kalmaz iseniz tekrardan temiz Windows 10 kurulumu yaparsınız.İçinde bir şey kurulu değil üstadım. Bakımı da yapıyorum. Ama açılma, kapanma, tepki verme süresi çok uzun. İki işlemi yaparken çok zorlanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.