AMD Laptop'a Windows 10 vs. Windows 8

Temiz Windows 10 1903 sürümü kurulu zaten üstadım.
Peki hiç artık dosyaları filan temizliyor musunuz? Veya HDD birleştirme yaptınız mı? Hangi işletim sistemini kurarsanız kurun eğer temizlik yapmazsanız elbet bir süre sonra yavaşlayacaktır.
Mesela ben alttaki konuda bulunan adımları 2 ayda bir yapıyorum. Ve iki yıldır hiç format atmadım.

İçinde bir şey kurulu değil üstadım. Bakımı da yapıyorum. Ama açılma, kapanma, tepki verme süresi çok uzun. İki işlemi yaparken çok zorlanıyor.
Peki hiç artık dosyaları filan temizliyor musunuz? Veya HDD birleştirme yaptınız mı? Hangi işletim sistemini kurarsanız kurun eğer temizlik yapmazsanız elbet bir süre sonra yavaşlayacaktır.
Mesela ben alttaki konuda bulunan adımları 2 ayda bir yapıyorum. Ve iki yıldır hiç format atmadım.

İçinde bir şey kurulu değil üstadım. Bakımı da yapıyorum. Ama açılma, kapanma, tepki verme süresi çok uzun. İki işlemi yaparken çok zorlanıyor.
Gerekli şeyleri zaten yapıyormuşsunuz. O zaman temiz Windows 8.1 kurulumu yapın memnun kalmaz iseniz tekrardan temiz Windows 10 kurulumu yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı