Yamaha R125 alınır mı?

Çin ve hint menşei motorların amacı bu zaten teknoloji olmasa teneke motorlar. Raider'i üstüne para verseler binmem.

Elimden iki Raider geçti, bir iki de Honda, Honda daha narindi kanka. O fiyatlarda bir dio var onun da kafası gözü tırnakları plastiği ayrı oynuyor. Bilmediğiniz motorlar hakkında yorum yapmaya bayılıyorsunuz. CBR patladı, Raider'e düzgün yağ bile koymadık 16 bin oldu zincir dişli değiştirmedik araziye gittik uzun yol artçılı 110 sabit yol yaptık. Say say bitmez. Raider 125'iklerin piridir. Ne CBR ne R125 yanına yanaşamaz o fiyat skalalarında. Gidip de 200 300 bin sıfırına sayacaksan o başka tabii.

Eyvallah ortağım bakalım ikisinden birine yönelirim ya R125 ten vazgeçecek gibiyim çünkü.

NS200 çok güzel torklu ve sağlam bir motor, ns güzeldir.

Elimden iki Raider geçti, bir iki de Honda, Honda daha narindi kanka. O fiyatlarda bir diyor var onun da kafası gözü tırnakları plastiği ayrı oynuyor. Bilmediğiniz motorlar hakkında yorum yapmaya bayılıyorsunuz. CBR patladı, Raider'e düzgün yağ bile koymadık 16 bin oldu zincir dişli değiştirmedik araziye gittik uzun yol artçılı 110 sabit yol yaptık. Say say bitmez. Raider 125'iklerin piridir. Ne CBR ne R125 yanına yanaşamaz o fiyat skalalarında. Gidip de 200 300 bin sıfırına sayacaksan o başka tabii.

NS200 çok güzel torklu ve sağlam bir motor, ns güzeldir.

Söylediğin motorlara bindim bir R125 sahibi olarak Raider'e ben binmezdim dostum.

Söylediğin motorlara bindim bir R125 sahibi olarak Raider'e ben binmezdim dostum.

Sen binme kardeşim ama 90 bine aldığın sıfır Raider'le 90 bine aldığın R125i ne kadar süre kullanabileceğini akletmek lazım. Eğer milyoner değilsem sıfırını alamayacaksam 50 binde R125 almam. Ki cebimde 300 bin olsa yine R125 almam.

Sen binme kardeşim ama 90 bine aldığın sıfır Raider'le 90 bine aldığın R125i ne kadar süre kullanabileceğini akletmek lazım. Eğer milyoner değilsem sıfırını alamayacaksam 50 binde R125 almam. Ki cebimde 300 bin olsa yine R125 almam.

Ben zaten 60 binde R125 alınır demedim fark ettiyseniz😭 siz zaten Raider alın bence de😁

Ben zaten 60 binde R125 alınır demedim fark ettiyseniz😭 siz zaten Raider alın bence de😁

Aldım bir tane garajda yatıyor. Yamaha fanboyluğu yapmaya niyetim yok. Raider mükemmel bir F/P motor. Biri 16 bine geldi diğeri 6 binde. Bence bunu anlamak için yeterli sürüşü yaptım. Bir sürü de motor sürdüm. NS125ABS en pahalılarından ve CBR da sürdüm. Yeterince 125'lik tecrübem var Raider hala aralarında alacağım motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı