AMD mi Intel mi?

ARM tabanlı işletim sistemi ve tarayıcı yapmakla iş bitmiyor hocam maalesef o yüzden X64 mimarisi ile devam :D. (m serisi hariç ben MacBook'u tercih etmiyorum.)
Öyle demeyin, günlük kullanıcı için genede gayet geniş yazılım desteği var. Tabi hiç işim olmaz ama zamanla gelişiyor işte.

Ryzen? O zaten AMD dostum biliyorsundur umarım. AMD ve Intel harici ne işlemci var acaba? Önerde alalım. Apple falan dersen koparım şimdi.

Biliyorum hocam ironi yapıyordum AMD oyunlarda daha etkili Intel'e göre özelliklede çok oyunculu oyunlarda farkını gösteriyor Intel kötü mü tabii ki değil ama AMD daha iyi performans sunuyor.

Ben AMD mi Intel mi alsam karar veremedim. Amacım sadece oyun oynamak, her tür oyunu oynayacağım neredeyse. Uncharted, GTA, RDR gibi ağır oyunları da Valorant, CS gibi FPS oyunlarını da oynayacağım. Yayın falan da açarım. Toplam bütçem 40 bin TL. Sizce AMD mi alayım Intel mi?

AMD almak çok daha mantıklı.

Ben AMD mi Intel mi alsam karar veremedim. Amacım sadece oyun oynamak, her tür oyunu oynayacağım neredeyse. Uncharted, GTA, RDR gibi ağır oyunları da Valorant, CS gibi FPS oyunlarını da oynayacağım. Yayın falan da açarım. Toplam bütçem 40 bin TL. Sizce AMD mi alayım Intel mi?

Intel aşırı ısınıyor. Ben 4 yıldır kullandığım AMD işlemcili laptop bile böyle ısınmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı