AMD ne yapmaya çalışıyor?

AMD akıllanmazsa bu NVIDIA bizi daha çok kazıklar. Adamlar daha 30 serisine FG getirmedi. 30 serisi daha sadece bir nesil geri. Bu kadar çabuk destek kesmesi çok saçma. En azından AMD gibi donanımsız yazılımla da biraz üstesinden gelebilirlerdi. Adamlar tekelleştikçe kazığın boyutu artıyor. Neyse, size de iyi Sosyaller. :)

Adam'da GTX 1660 var DLSS 3 geldi diye NVIDIA'ya tapıyor Gel'de gülme senden 50 yeri geliyor 200 dolar fazla alıyor. Tabii iyi çalışacak sıkıyorsa çalışmasın. Bir de üstünde ekran kartının miladı dolmadan desteğini kesiyor, Sonra ölümüne NVIDIA.
2-3 senede gerek yatırımlar ile gerek o kadar mining için ekran kartı sattı ki akıl alınmaz Derece'de 1 trilyon olması gayet doğal. AMD'de yatırım yapsa aklını iyi kulansa 2-3 senede o da fırlar.

Eğer AMD olmasa kim bilir fiyatları ne olurdu.
 
NVIDIA kullanmış biri olarak AMD tercihim. Özellikle 3060 fiyatına 3070 Ti rakibi 6700XT alınca kaliteyi gördüm. Sonra 4070 Ti rakibi 6800XT'ye geçtim. Ara sıra hata olsa da, driverları aslında NVIDIA'dan daha iyi performans arttırıyor, bu yüzden 6700XT 3070 Ti'den daha iyi, 6800XT de 4070 Ti'den daha iyi. Ama geçen bende de hata oldu birkaç kez, ama işte F2p, hata alayım ama performansı iyi olsun.
 
Daha önce NVIDIA ve AMD kartları kullanış biri olarak iki taraftada driver sorunu yaşamadım, saf güç olarak masaüstü tarafında AMD kartlar fiyat göz önünde bulundurulduğunda bariz önde, çok daha ucuza çok daha güçlü kartlar alınabiliyor, şu anda NVIDIA laptop sahibiyim ve AMD'nin mobil taraftada NVIDIA kadar bulunmasını isterim açıkçası, çünkü şu an Gaming kategorisindeki çoğu laptop NVIDIA ekran kartı kullanıyor, AMD çözümleri tek tük birkaç model dışında mobilde GPU olarak görmek zor. Bunun dışında AMD'nin opengpu adı altında FSR desteğini tüm ekran kartlarına vermesi çok güzel bir şey, NVIDIA'nın gereksiz yere yeni donanım almayı dayatmasına karşı güzel bir hamle, RTX3000 serisi bende ve birçok arkadaşımda var ve DLSS 3.0 vermediklerini gördüğümüzde üzülmüştük, halihazırda piyasada satılan ürünlere yazılım desteği vermemek yeni ürünleri sattırmaya zorlamaktan başka bir şey değil, eğer ki mobil tarafta daha yaygın olarak AMD Gaming laptopları görmeye başlarsam ilk işim NVIDIA cihazımı AMD ile değiştirmek olacak bu sebeplerden ötürü, kullanıcıya bir şeyleri kullanması için zorla donanım satmak bana doğru gelmiyor.
 
Aga 10 gün önce 7800XTli sistem topladım 0 sıkıntı 20 tane oyun denedim en az hiçbir sorun olmadı anlamıyorum burası NVIDIA fanboy mu dolu, yoksa bendemi şans var.
Not: Eskiden NVIDIA kullanıyordum.
 
Rx400/500 serisi kartlarda 3 yıl önceki WHQL sürücüyü kuruyorsun kafan rahat ediyor.
 
Garip bir tartışma olmuş AMD kullanıp hata aldığını söyleyen bir kullanıcıya Nvidia fanboyu denilmiş, AMD fanboyları ilginç gerçekten android fanboylarıyla kapışır cinsten, oyun konsolumu da sayarsam evimde 3 tane AMD cihaz var hepsinde de çökme sorunu yaşıyorum, masaüstümde daha dün Discord’dan yayın açmaya çalıştığım için ekran kartı driverı çöktü, laptopumda Ryzen kullanıyorum işin ilginç yanı aynı şekilde o da çöküyor Xbox’ta Starfield oynarken üst üste çökmeler yaşadım artık şüphelenmeye başlıyorum, ve evet ucuz diye tercih ediyorum ama başkaları gibi sorunları görmezden gelemem en son 2018’de Nvidiayı bıraktım tekrar dönebilirim.
 
RX 6600 ile 23.9.1'de duruyorum. Yeni driver çıktığı zaman, araştırmadan güncellemiyorum.

Aslında çok sinir bozucu değil.
 

Geri
Yukarı