AMD neden kötüleniyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartları sınıflara göre ayrılır. Daha bunu bile bilmeden GTX960 ile 2K' dan bahsediyorsunuz . Sen halen but değerini savunuyorsun GPU o veri yolunu verimli kullanamadıkça istersen 1024 bit olsun siz halen daha bildiğinizi düşünün .

Gpu veri yolunu kullanabilir eğer adamlar 256bit olarak tasarlasaydı. Burada profosörlük yapı kartı alıp kullanmadan konuşmak ne de güzel. Oysa ki gtx 960-970 kullanmış biriyim çok ilginçsiniz.

Her çıkan AMD modeline 7000 serisinin güncellenmiş versiyonu denince bir şey olmazdı ama değil mi ? Performans ortadayken teknik verilerle konuşmak sadece çamur atmaktır.

Bilgisayar donanımından zerre kadar anlamayanların boş lafları bunlar.

Evet ne kadar bilinçli kullandığınız belli oluyor. Bit değerinde takılıp kalmışsınız .

Saat hızı daha hızlı olduğu halde o zaman GTX 970 neden R9 390x ten daha iyi performans vermiyor ?

Bilgisayar donanımından zerre kadar anlamayanların boş lafları bunlar.

Çok anlıyorsunuz ama fanboyluk üzerine kullanıyorsunuz bildiklerinizi. Gerçek hayata aktarma yok. Sistem toplama yok. Burada 2-3 kişiden 2-3 videodan duyduklarınız ile tavsiye veriyorsunuz. Cidden çok yazık.

Ekran kartlarını sınıflandırırken bu 1000 lira orta sınıf 2k açmaz, bu 1500 orta sınıf 4k giriş vs. mi diyorsunuz söyleyin bakalım bizde bilelim madem çok biliyorsunuz anlatın ?

Buyrun şimdi saat hızlarıyla karşılaştırıyorsunuz . Kardeşim R9 390X' in rakibi GTX980' dir. GTX970' in rakibi ise R9 390' dır. Her kartın dengi vardır karşı firmada. Dediğin gibi olsa kimse zaten GTX970 almaz.

Benim hiç ekran kartı almamış olduğumu farz et. Bana aradaki farkları açıkla. Bilgi bilgidir belki bilmediğim bir şey vardır. Dalga geçmek için söylemiyorum.

Ona bakma buna bakma cidden çok sıkıldım. Senelerce Nvidia kullanmak bıktırdı. Amd ekran kartlarında çözünürlük artınca sorun olmuyor ama Nvidia da oluyor ?

GTX 970 ile R9 390X 1500TL civarlarında. Ben neye bakarak karar vereceğim ?

Bu size bağlı ben sadece yanlış bir anlaşılmayı açıkladım. NVIDIA' da alsanız AMD' de alsanız bana bir para gelmeyecek sonuçta. Ama kimsenin bu iki kart arasında GTX970' i seçiceğini sanmam.

Dediğim gibi sınıf sınıf kartlar daha yüksekte oynayacaksanız ya OC yapacaksınız yada daha üst seviye bir kart alacaksınız.

Atıyorum R9 380 1080P kartıdır ama 2K' da oynarsınız hatta low ayarlarda 4K' yı bile zorlarsınız. NVIDIA içinde aynısı geçerli. Üretici o karta 1080P diyorsa bunun anlamı 1080P high-ultra arasıdır demektır. Yoksa siz çoğu orta seviye kartla 2K oyun oynarsınız ayar kısarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…