AMD neden NVIDIA kartlara FSR getirdi?

Agbal5001

Kilopat
Arkadaşlar AMD FSR teknolojisini tanıttı ve bu teknoloji FPS artırıyor basitçe. Benim aklıma takılan neden NVIDIA kartlarda bu teknolojiyi destekliyor? AMD'nin yararına olmaz ki neden derseniz para almıyor ki NVIDIA kartlardan bayram değil seyran değil nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozuk sürücülerine oyuncu çekmeye çalışmak.

Arkadaşlar AMD FSR teknolojisini tanıttı ve bu teknoloji FPS artırıyor basitçe. Benim aklıma takılan neden NVIDIA kartlarda bu teknolojiyi destekliyor? AMD'nin yararına olmaz ki neden derseniz para almıyor ki NVIDIA kartlardan bayram değil seyran değil nedeni nedir?
Böylece kullanıcı dostu görünüyorlar.

FSR teknolojisini RX 550 ile kullanabilir miyim?

Ayrıca oyun yapımcılarının bu teknolojiyi daha çabuk entegre etmesi için bir sebep sunuyor. Dlss çok sınırlı kartda mevcut iken FSR iki markanın da bir çok kartı tarafından destekleniyor. Bu teknolojinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile de dlss' i devreden çıkarmayı hedefliyor bence. Gsync ve freesync te olduğu gibi.

Altta blogta yazdıklarımı oku ondan sonra gülücük ile ağlayan surat koy. RX 5700 XT'den RTX 3060 Ti'ye geçen biri olarak yaşadığım deneyimlerimi aktardım. Ayrıca sadece kendi olduğum değil basit bir Google araması yaparak hataları bulabilirsin. Bir insana "Komiksiniz" deyip laf söylemeden önce o kişinin deneyimlediği tecrübeyi yaşaman gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı