Ram olmasa bilgisayarın açılmaz dahi. 4 GB Ram yetersiz bir miktar ama takviye gerektiğini düşünüyorum ayrıca da oyun oynuyorsan harici bir ekran kartı edinmelisin.Teşekkür ederim peki kasanın ne gibi özelliği ini yükselmeye gerek var sizce örnegin ram galiba yok yane yazmıyor bilmiyorum ondan soruyorum
Güncel oyunlar ve programlar için en az 8 GB olması lazım ki artık o da yetersiz gelmekte. Ekran kartı için de bütçe belirtmeniz lazım ki bu bilgisayara bir 1050ti ekran kartı güzel gider bence.Ekran kartı ne önere bilirsiniz ve ramın GB ne kadar olması lazım
Güncel oyunlar ve programlar için en az 8 GB olması lazım ki artık o da yetersiz gelmekte. Ekran kartı için de bütçe belirtmeniz lazım ki bu bilgisayara bir 1050ti ekran kartı güzel gider bence.
Sizinki gibi bir işlemci kullanıyor arkadaş ve 1050 ile denemiş, muhtemelen 1050ti model ekran kartına yetecektir işlemci ama daha üstüne darboğaz yapabilir. Bilen kişiler biraz yorum yapsa daha iyi olacaktır.1000 1500 fiyat önere bileceginiz varmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.