AMD OverDrive çekirdek hızı artırma

Daha fazla  
Belki olağan bir sorundur tam emin değilim ama yinede sormak istiyorum. Ekran kartım AMD R9 285 OC Edition. Normalde çekirdek hızı 954 olması lazım ben genelede 1070 de kullanıyorum. Bu ekran kartı 1150 mhz a kadar çıkıyor fakat ben maksimum zor bela 1076 ya kadar çıkrabilidim. Daha fazlasında ekran gidiyor yada böyle mavi yeşil ısıklar patlıyor. Bellek hızı 1570-1620 arasında oda maksimum 1750 ye çıkıyor. Çekirdek hızını nasıl 1150 maksimum hıza getırebilirim ?

Yetmiyor mu diye sorabilirsiniz yetiyor. 60 fps asasına dusmuyor oyunlarda ama kafamda kaldı yanı boyle bir imkan var. 70 mhz az bır hız değil ekran kartı için sonucta 700 liralık kart maksimum performasn ıstıyor ınsan :)

Teşekür ederim inşallah anlatabilmisimdir derdimi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşamleyin tekrar deneme yaparım inaşşlah yapabilirim :)

Malesef olmadı :( Yine aynı ama bu sefer 1080 mhz e zorladı dedim acaba işlemci ocda onu normale cevireyim yine olmadı. AMD FX 6300 4.5 ghz de suan

Şöyle resim atayım belki daha açıklayıcı olur.

gn9YQL.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı