AMD oyun hediyesi kodu sorunu

KadirAkbdk

Hectopat
Merhabalar AMD ekran kartı olanlara hediye oyun veriliyor biliyorsunuzdur belki, ben aldığım yere (hepsiburada'ya) mesaj attım oyun kodunu verdiler. Fakat AMD sitesine kayıt olmak istediğim zaman en son kod ile doğrulatma istiyor telefon numaramın doğru olduğuna eminim ama kodu göndermiyor. 2 gündür bekliyorum farklı bir e-posta ve telefon ile kaydoldum yine de göndermediler ne mailime ne de telefon numarama. Herkeste 1 günde falan gönderiyormuş bu 1 gün uzayabilir mi yoksa sadece bende mi bu sorun var cevaplarsanız sevinirim?

Dosya Ekleri

• Adsızsss.png
    Adsızsss.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 287
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun hediyesi ryzen işlemcilerde de var mı ?
İşlemci değil, belirli ekran kartlarına sahip olman lazım.
Ben RX590'dan 3 adet kod aldım. Hepsiburada'dan almıştım. Siz de nereden aldıysanız oraya mail atın.
Mail attım kodları attılar talep et dedim 'Anahtarınız, kullanılabilir olduğu anda atanacaktır. ' dedi mailime oyun kodunun gelmesini bekliyorum.Bakalım olacak mı?

Arkadaşlar bana da AMD den mail geldi. Kaydınız alındı oyun kodları hazır olduğunda gelecek diyordu mailde. Ancak 3 gün gecti halen gelen kod yok. Division 2 cıktıktan donra mı gelecek kodlar? Resident Evil sectim o da aynı şekilde bekliyorum.

Arkadaşlar bana da AMD den mail geldi. Kaydınız alındı oyun kodları hazır olduğunda gelecek diyordu mailde. Ancak 3 gün gecti halen gelen kod yok. Division 2 cıktıktan donra mı gelecek kodlar? Resident Evil sectim o da aynı şekilde bekliyorum.
Division 2 kodları daha verilmedi. Resident evili aldım ben steam hesabımı bağlayarak.

Division 2 kodları daha verilmedi. Resident evili aldım ben steam hesabımı bağlayarak.
Kardeş bilgi için teşekkürler. Steam hesabımı nasıl bağlayabilirim. AMD hesabıma girince ödülü al vs seçeneklerine girince gelen mailin aynısı çıkıyor. Yardımcı olursan memnun olurum.
Kardeş bilgi için teşekkürler. Steam hesabımı nasıl bağlayabilirim. AMD hesabıma girince ödülü al vs seçeneklerine girince gelen mailin aynısı çıkıyor. Yardımcı olursan memnun olurum.
değrli arkadaşlar Resident Evil kodunu nasıl alırım. RX 580 kullanıyorum ama ürün doğrulayacak vs. araç nereden indirilir, indirecek yeri bulamadım.
AMD hesabıma girdiğimde durum bu şekilde.
373447

Değerli arkadaşlar Resident Evil kodunu nasıl alırım. RX 580 kullanıyorum ama ürün doğrulayacak vs. araç nereden indirilir, indirecek yeri bulamadım.
373447
Değerli arkadaşlar Resident Evil kodunu nasıl alırım. RX 580 kullanıyorum ama ürün doğrulayacak vs. araç nereden indirilir, indirecek yeri bulamadım.
373447

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı