Merhabalar, sorum çok kısa ve anlaşılır AMD ekran kartı kullanıyorum ve oyunlardaki vuruşlarımı otomatik kaydetmesini istiyorum. NVIDIA Shadow Play gibi AMD için böyle bir program var mıdır?
Otomatik kayıt derken, AMD Adrenalin üzerinden, ne kadar süre kayıt edeceğinizi ayarlayarak, örneğin 2 dakikaya ayarladığınızda, vuruşunuzdan sonra ayarladığınız tuşa basarak basmadan önceki önceki 2 dakikayı kayıt altına alabilirsin.
AMD Relive var. Ben video çekmek için kullanıyorum gayet güzel. Benim ekran kartım RX 570 hani diğer ekran kartlarında farklı mıdır bilmiyorum ama CTRL+SHİFT+E yapınca oyunu kaydetmeye başlıyor.
Otomatik kayıt derken, AMD Adrenalin üzerinden, ne kadar süre kayıt edeceğinizi ayarlayarak, örneğin 2 dakikaya ayarladığınızda, vuruşunuzdan sonra ayarladığınız tuşa basarak basmadan önceki önceki 2 dakikayı kayıt altına alabilirsin.
AMD ReLive var. Ben video çekmek için kullanıyorum gayet güzel. Benim ekran kartım RX 570 hani diğer ekran kartlarında farklı mıdır bilmiyorum ama CTRL+Shift+e yapınca oyunu kaydetmeye başlıyor.