AMD Phenom II X2 ve RX 460 Düşük Performans

pusherline

Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Topladığım Sistem;

İşlemci: AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor 3.20 GHz
RAM: 16 GB 1600 MHz DDR3 (Soğutuculu)
Ekran Kartı: OEM Radeon RX460 2 GB
Anakart: ASUS M4a78LT-M LE

Sistemim budur. Driverlar kurulu, Windows Update yapılı ancak CS:GO'da aldığım FPS Değeri 10-20FPS. Ayarları en düşüğe de çeksem böyle en yükseğe de. Aklımda tek bir soru var acaba oyun ekran kartını kullanmıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS Go'ya baya bir zamandır girmiyorum gelen güncellemeler ile optimizasyon şu an ne durumdadır bilemem ama RX 460 için performans alamaman gayet normal çünkü işlemcin zayıf kalıyor o ekran kartını Phenom II çift çekirdekli işlemci besleyemez imkanın varsa işlemciyi yükseltmelisin anakartın da FX işlemci desteği varsa FX işlemci takmalısın RX 460 için FX 6300 yeterli olur.

CS Go'ya baya bir zamandır girmiyorum gelen güncellemeler ile optimizasyon şu an ne durumdadır bilemem ama RX 460 için performans alamaman gayet normal çünkü işlemcin zayıf kalıyor o ekran kartını Phenom II çift çekirdekli işlemci besleyemez imkanın varsa işlemciyi yükseltmelisin anakartın da FX işlemci desteği varsa FX işlemci takmalısın RX 460 için FX 6300 yeterli olur.
LOL'de herşey en yüksekte minimum 100 fps alıyorum bu arada hala düşünceleriniz aynı mı acaba?

Dostum son güncelleme ile oyunda herkes bu sorunu yaşıyor, Steam'den dosya doğrulaması yaparsan düzelecektir. Steam Dosya Bütünlüğü Doğrulama - Technopat Sosyal
Maalesef. Denedim fakat düzelmedi.
Evet düşüncem aynı RX 460 için işlemcin düşük geliyor kardeşim. Bu arada anakartını merak ettim baktım FX desteği yokmuş ama en azından Phenom II X6 bulup takarsan yine seni biraz olsun rahatlatır. Anakartın için desteklenen işlemci listesine buradan erişebilirsin. M4A78LT-M LE İşlemci Desteği | Anakart | ASUS Türkiye
Normalde core unlocker özelliği var anakartın. 2 Çekirdeği 3 ve 4'e kadar çıkarabiliyorsun.Deniyorum fakat olmuyor.Şimdi ise yeni bir problem var CS'yi 1920x1080 çözünürlükle açmaya çalıştığımda bilgisayar kendisine reset atıyor.
İşlemcinin ekran kartına yetmediği düşüncesindeyim ve eminim diyeceğim bu konuda.
En az 4 çekirdekli işlemci olsa RX 460'ı besler.
İşlemcinin çekirdeklerini açmaya çalıştığımda bilgisayar önce kendisini kapatıyor.sonra tekrardan açıyor ve 2 çekirdek işlemci ile devam ediyor anlam veremiyorum.
AMD Phenom II X4 925 - HDX925WFK4DGI İŞLEMCİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Yerine bunu taksam iş görür mü?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı