AMD Phenom II X4 920 iyi bir işlemci mi?

1611475784232.png

Fiyatına bağlı ama bence alınmaz.

Çöp.
i7 10700K alabilirsin yerine.
Tabii ya herkesin işlemciye verecek 3000 lira parası var.
İşlemcim AMD Phenom II X4 920 2.80GHz 4 çekirdekli bir işlemci. Sizce bu işlemci iyi bir işlemci mi?
Kullanım amacına göre değişir. Eski oyunları oynamaya, video izlemeye yeter ama güncel oyunlar için yetersiz. Güncel oyunlar için yeni bir sistem toplaman gerekir.

@AzureDragon öncelikle adam iyi bir işlemci mi demiş bende iyi olmadığını söyleyip öneride bulundum.
Ha bir de mesajınızı yazım yanlışından raporlamış olabilirim.
Sence mantıklı bir öneri mi? Üstelik konu sahibinin işlemciyi yeni alacağını bilmiyorsun bile. Senin mesajın bu konu için tamamen değersiz olmuş.

Arkadaşın mesajında da yazım hatası yok. Boşuna raporlamışsın.

Son düzenleme:
@AzureDragon öncelikle adam iyi bir işlemci mi demiş bende iyi olmadığını söyleyip öneride bulundum.
Ha bir de mesajınızı yazım yanlışından raporlamış olabilirim.
Konu sahibi işlemcim bu yazmış. Eski olabilir ama çöp demek de nedir? Herkesin yeni sistem toplamaya parası olmayabilir, oynayacağı oyunlar için yeterli olabilir. Herkes güncel oyun oynamıyor, burada senin önerdiğin işlemci fiyatına sistem toplamaya çalışanlar var.

Konu sahibi işlemcim bu yazmış. Eski olabilir ama çöp demek de nedir? Herkesin yeni sistem toplamaya parası olmayabilir, oynayacağı oyunlar için yeterli olabilir. Herkes güncel oyun oynamıyor, burada senin önerdiğin işlemci fiyatına sistem toplamaya çalışanlar var.

Bütçe belirtseydi ona göre öneri yapardım. İşlemci nasıl dedi fikrimi belirttim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı