AMD Phenom II X4 965 - RX 570GB sisteme macOS kurulumu

ulasckr

Femtopat
RAM
10 gb gskill 1600 mhz ddr 3
SSD veya HDD modeli
120 gb ssd turbox ve 500 western digital hdd
Ekran kartı
Msi armor rx 570 4gb
Anakart
Gigabyte ga 790 xta ud4
İşlemci
Amd phenom iix4 965 3.40 ghz
Selamünaleyküm arkadaşlar elimde çok eski bir sistem var, buna macOS kurmak istiyorum. Bir sürü forum gezdim kafam çok karıştı yanlışım varsa beni düzeltin, Clover AMD işlemcilerde çalışmıyor anladığım kadarıyla. Bu bilgi üzerinden bir tane macOS Catalina USB'si hazırladım içine OpenCore adlı AMD işlemcilerle uyumlu EFI açtım. Boot etmeye çalıştığımda ekranın sol üst köşesinde kısa bir çizgi duruyor sadece başka bir şey olmuyor. Bunu düzeltmemin bir yolu yok mudur acaba beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi günler. 🙃

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm arkadaşlar elimde çok eski bir sistem var, buna macOS kurmak istiyorum. Bir sürü forum gezdim kafam çok karıştı yanlışım varsa beni düzeltin, Clover AMD işlemcilerde çalışmıyor anladığım kadarıyla. Bu bilgi üzerinden bir tane macOS Catalina USB'si hazırladım içine OpenCore adlı AMD işlemcilerle uyumlu EFI açtım. Boot etmeye çalıştığımda ekranın sol üst köşesinde kısa bir çizgi duruyor sadece başka bir şey olmuyor. Bunu düzeltmemin bir yolu yok mudur acaba beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi günler. 🙃
Aleyküm selam gardaş, AMD işlemciyle macOS zordur, OpenCore'la devam et ama bi deneyimliyle konuş, sistem öksüz kalmasın!

Hocam sisteminiz için özel imaj gerekiyor. Ve özel imaj bulmak çok zor maalesef.

Aleyküm selam gardaş, AMD işlemciyle macOS zordur, OpenCore'la devam et ama bi deneyimliyle konuş, sistem öksüz kalmasın!
Abim öksüzden kastın nedir anlamadım. Bide senin macos geçmişin varsa yardım edermisin bana

Hocam sisteminiz için özel imaj gerekiyor. Ve özel imaj bulmak çok zor maalesef.
Nasıl bulunuyor bir bilginiz varmı acaba

Nasıl bulunuyor bir bilginiz varmı acaba?

Hocam eskiden Niresh dağıtımı vardı. Ama dağıtım kapandığı için imaj bulmak zorlaştı. Kısaca bu sisteme macOS kurmak zaman kaybı olacaktır.

Hocam eskiden Niresh dağıtımı vardı. Ama dağıtım kapandığı için imaj bulmak zorlaştı. Kısaca bu sisteme macOS kurmak zaman kaybı olacaktır.
Abi peki bendeki imajın içindeki configler yerine benim işlemciye uygun bitane config yapsam veya şuan kurulu olan el capitanın içindeki configlerle değiştirsem olmazmı

Abi peki bendeki imajın içindeki configler yerine benim işlemciye uygun bitane config yapsam veya şuan kurulu olan el capitanın içindeki configlerle değiştirsem olmaz mı?

Maalesef hayır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı