Bence normal. o GPU ' nun vereceği FPS en fazla o. Eskiden beridir mi aynı FPS yi alıyorsunuz ?
ekran kartımı değişiklik yapmalıyım yaniBence normal. o GPU ' nun vereceği FPS en fazla o. Eskiden beridir mi aynı FPS yi alıyorsunuz ?
Eskiden demi aynı FPS yi alıyordun, yoksa sonradan mı düşüş oldu ?ekran kartımı değişiklik yapmalıyım yani
eskidende böyleydiEskiden demi aynı FPS yi alıyordun, yoksa sonradan mı düşüş oldu ?
O zaman normal bu FPS hatta o karta göre iyi bile. Eğer 400 - 500 TL bütçen varsa RX 550 - GTX 750 ti veya bulabilirsen OEM RX 460 öneririm. Gözle görülür FPS farkı olur. Ben RX 550 kullanıyorum gayet memnunum.eskidende böyleydi
peki işlemcim yeterli olurmu?O zaman normal bu FPS hatta o karta göre iyi bile. Eğer 400 - 500 TL bütçen varsa RX 550 - GTX 750 ti veya bulabilirsen OEM RX 460 öneririm. Gözle görülür FPS farkı olur. Ben RX 550 kullanıyorum gayet memnunum.
Evet önerdiğim kartları işlemcin besleyebilir ve performansın daha da artar. Ortalama 20 gün 1 ay arası bekleyebilirim diyorsan Aliexpress den alabilirsin fiyatlar buradakine göre daha uygun.peki işlemcim yeterli olurmu?
anladım yardımcı olduğun için sağol teşekkür ederim =)Evet önerdiğim kartları işlemcin besleyebilir ve performansın daha da artar. Ortalama 20 gün 1 ay arası bekleyebilirim diyorsan Aliexpress den alabilirsin fiyatlar buradakine göre daha uygun.
tekrardan afedersiniz ama oem rx460 alırsam sizce kaç fps alırım pubg lite ta?Evet önerdiğim kartları işlemcin besleyebilir ve performansın daha da artar. Ortalama 20 gün 1 ay arası bekleyebilirim diyorsan Aliexpress den alabilirsin fiyatlar buradakine göre daha uygun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.