Çözüldü AMD Phenom II X6 1055T 200 TL alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RX 550 2GB kullanıyorum 2 yıldır. Darboğaz yok. Kullanım %30 ve %50 arasında değişiyor. Öncesinde ise HD 6850 ile kullanıyordum ancak hiçbir test yapmamıştım. O yüzden RX 550 2GB testlerimi yazayım.
CS:GO 100-150 Arası en düşük 1080p.
R6 70-90 Arası en düşük 1080p.
PUBG 40-50 Arası en düşük 1080p.

RX 550 2GB kullanıyorum 2 yıldır. Darboğaz yok. Kullanım %30 ve %50 arasında değişiyor. Öncesinde ise HD 6850 ile kullanıyordum ancak hiçbir test yapmamıştım. O yüzden RX 550 2GB testlerimi yazayım.
CS:GO 100-150 Arası en düşük 1080p.
R6 70-90 Arası en düşük 1080p.
PUBG 40-50 Arası en düşük 1080p.
Çok teşekkürler ama son bir sorum daha olacak. Bahsettiğiniz 2 kart ilanını da gördüm 6850 için 350 TL Rx550 için 500 ve 550 TL istiyorlar siz ne diyorsunuz bu duruma. Benim fikrim Rx550 500TL fazla siz ne kadar almıştınız. 6850 nasıl bir karttır testlere baktım ama çok esnek yani tam olarak bir fikir sahibi olamadım. GT730 dan daha iyi bir kart mıdır? Ve cidden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

@BİM ben değiştirdiğim için satıyorum. Fiyatta anlaşabiliriz.

@BİM ben değiştirdiğim için satıyorum. Fiyatta anlaşabiliriz.
Evet hocam ilanınızı gördüm ancak fiyatı çok geldiği için yazmadım. Birde üstüne 1100T yi 150 TL ye satmıştı bir adam onu da görünce çok geldi. Fiyatta anlaşırız demişsiniz bu beni mutlu eder ancak o açtığım konu da bile 200 TL idi. Yani 315 yazmışsınız sanırım ortayı bulamayabiliriz:D. Ama istediğiniz fiyata Letgo ve sahibinden de satılabileceğini düşünüyorum. Yaklaşık 1 hafta içinde elime para geçecek hani fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyor iseniz tekrar dönüş yapabilirim dediğim gibi 1 hafta içinde. Teşekkürler.

Evet hocam ilanınızı gördüm ancak fiyatı çok geldiği için yazmadım. Birde üstüne 1100T yi 150 TL ye satmıştı bir adam onu da görünce çok geldi. Fiyatta anlaşırız demişsiniz bu beni mutlu eder ancak o açtığım konu da bile 200 TL idi. Yani 315 yazmışsınız sanırım ortayı bulamayabiliriz:D. Ama istediğiniz fiyata Letgo ve sahibinden de satılabileceğini düşünüyorum. Yaklaşık 1 hafta içinde elime para geçecek hani fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyor iseniz tekrar dönüş yapabilirim dediğim gibi 1 hafta içinde. Teşekkürler.
200 lira uygun mudur?

200 lira uygun mudur?
Hocam eğer satılmaz ise ben 1 hafta içinde döneyim size.
200 lira uygun mudur?
Hocam iyi akşamlar sonunda yazabildim. İşlemciyi almak istiyorum ancak sanırım siz işlemci değiştiğiniz için şuan kullanıyorsunuz. Hala satmayı düşünüyor musunuz?
Hocam eğer satılmaz ise ben 1 hafta içinde döneyim size.

Hocam iyi akşamlar sonunda yazabildim. İşlemciyi almak istiyorum ancak sanırım siz işlemci değiştiğiniz için şuan kullanıyorsunuz. Hala satmayı düşünüyor musunuz?
@UBerk

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı