AMD Phenom II X6 1090T Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Şuana gtx 750 ti 447 tl. Eğer 2.el bulabilirsen 400 tl civarı gibi bulanabilir.
Önerdiğim ekran kartının amd ekran kartlarındaki karşılığı bu ekran kartıdır.R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Aynı performansı hatta biraz daha iyi performansı alabilirsin.
Bro ben hangisini alıyım? Bunu mu yoksa başka bir gtx 750 mi? Birde hangi marka olduğu önemli mi? Sen bana şunu al de ben onu alıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de birbirine eşit kartlar. Ancak amd ekran kartının güç tüketimi biraz daha fazla. Ama senin güç kaynağın 6850 ekran kartını çalıştırıyorsa bu ekran kartlarını da sorunsuz çalıştırır. Sen 350 lira bütçem olduğunu söyledin bende sana o fiyata bir ekran kartı önerdim. Birde eğer amd ekran kartını alırsan yanında bedava 2 adet oyun hediye gelicek. Açıkçası ben sana amd ekran kartını öneriyorum bütçene uygun olduğu için.

İstersen bir tane daha konu açabilirsin. R7 265x ekran kartı nasıldır diye. Forumdaki arkadaşlara sorabilirsin. Ekran kartı aldığında hediyelerini şu linkten alabilirsin. http://www.amd4u.com/radeonrewards/
Hediyeleri burdan nasıl alıcam kod falan mı çıkıyor içinden? Birde süresi varmı şu zamana kadar geçerli diye hemen almalı mıyım ekran kartını?

Kod ile alıcaksın hediyelerini. Origin-Steamdan aktive ediceksin ve oyun sınırsız bir şekilde senin olucak.

Bütçeni biraz daha artır ve en azından R9 270 al ki yaptığın yükseltmeye değsin. Tabi güç kaynağın hakkında bir fikrimiz de olsa iyi olurdu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı