AMD Phenom X4 9750 PC açıldığında 68 derece

yaygozoz123

Kilopat
Merhabalar efendim. İşlemcim AMD Phenom X4 9750 bilgisayarı açtığımda 68 derece ile açılıyor ve çakmak tutuyormuşuz gibi ısısı hızla artıyor. Termal macun kaynaklı olduğunu düşünüyoruz fakat emin değiliz. Acaba sorunu biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar efendim. İşlemcim AMD Phenom X4 9750 bilgisayarı açtığımda 68 derece ile açılıyor ve çakmak tutuyormuşuz gibi ısısı hızla artıyor. Termal macun kaynaklı olduğunu düşünüyoruz fakat emin değiliz. Acaba sorunu biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

Eğer işlemci fanını kontrol etmek için bir program kullanıyorsanız sadece başlangıçta ısınmasının sebebi bu olabilir eğer BIOS'ta işlemci fanı hızı çok düşükse başlangıçta ondan yüksek oluyor olabilir ya da normal bir durum olabilir başlangıçta birçok uygulama açtığı için işlemci yüke biniyor olabilir benim de 50 dereceye ulaşabiliyor başlangıçta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı