AMD pişmanlıktır - Ryzen 5 3600 ve RX 5700XT Nitro+

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pişmanlık mı, bilakis siz AMD nin ne büyük nimet olduğunu farkına varıp alanlardansınız.
Sonuçta her şey kul yapımı.
Belki üretimden kaynaklı parçalarınızın HERHANGİ birinde bir hata var ve doğal olarak bu tüm sistemi etkilemektedir.

Tüm dünya AMD sistemlerle çalkalanırken bence soruna bakış açımızı daha farklı yapmalıyız.

Ryzen 1600 rx 580 kullaniyorum. Gayet duzgun calisiyorlar. Rx570 bir kart ile wattman hatasi yasamistim sadece. Onuda voltaj ile biraz oynayarak halllettim.

Tek derdiniz sorunun çözülmesi ise eski sorun yaşamadığınız sürücüye dönmeniz yetecektir.

AMD RX5000 serisi için benim gördüğüm en stabil sürücü 19.8.1.
Keşke herkes sizin gibi yardımcı olsa deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım ben de sorunumu çözmek istiyorum madem sistemlerimiz aynı yardımcı ol da ben de sorunumu çözeyim. Başka ne derdim olabilir?
Dostum sorun falan yasamadim. Sen sormussun sorun yasayan, yasamayan yazsin diye. Ben de yasamadim diyorum. Sen sorununu yazmamissin ki insanlar sana yardimci olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi AMD tercih ettiğim için oldu.
Konunun ne amaçla açıldığı açık, kilitlemek için başka bi' sebep aramaya gerek yok. Sağa sola sallamak yerine detaylandırıp çözüm ara, yoksa herhangi bir sonuca ulaşamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı