AMD pişmanlıktır - Ryzen 5 3600 ve RX 5700XT Nitro+

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu şunu yaptım nedir, sorunun ne ki? Her hastalığa antibiyotik dikenlerdensiniz galiba?
Sorun yasamadim diyorum adam bana ne yaptinda sorun kalmadi diye soru soruyor. :D bu adamin derdi baska.2060 flan almistir.Bu karti almadigina yaniyordur. Baska bir aciklama bulamiyorum konudaki yorumlarina bakinca.

Sorun yasamadim diyorum adam bana ne yaptinda sorun kalmadi diye soru soruyor. :D bu adamin derdi baska.2060 flan almistir.Bu karti almadigina yaniyordur. Baska bir aciklama bulamiyorum konudaki yorumlarina bakinca.
Arkadaşım ben de sorunumu çözmek istiyorum madem sistemlerimiz aynı yardımcı ol da ben de sorunumu çözeyim. Başka ne derdim olabilir ?

Bir müneccimle karşılıklı oturup çay mı içtin? Sorunun AMD kaynaklı olduğunu nereden çıkardın?

Bana de ki şunu şunu yaptım bir sorunum kalmadı. Gerisi benim ne işime yarayacak arkadaş boşuna mı konu açıyorum buraya ?

Hahaha, bir de yorum yapana durduk yere tetiklenmişsin. Hala da sıkıntını tam olarak yazıp açıklamamışsın. Ne zamandan beri böyle, hangi işletim sisteminin hangi sürüm ve buildını kullanıyorsun, sorun hangi programları / sürücüleri yükledikten sonra ortaya çıktı, temiz kurulum yapmayı denedin mi, bilgisayarı clean boot ile başlattın mı, başlattıysan aynı sorunları yaşamaya devam ettin mi, sorunun AMD kaynaklı olduğunu belirtmenin nedeni sürücüleri yükledikten sonra bu sıkıntıyla karşılaşman mı, yoksa fazlası mı var?

Ya ne kadar cahilsiniz gercekten ben hiçbir zaman dediklerinle alakalı konu açmadım. Konu açanlara mesaj bıraktım ben de böyle sorunlar yok diye. Montajla da alakasi yok ilk 2 gün bir sorun yoktu sonra sürücüyü değiştirince sorunlar cikmaya başladı. Öyle kafama göre kimseye suç atmıyorum ama bakarsın BIOS'da olsun Windows'da olsun yaptığım ayarlar sorun oluşturmuştur. O kadar para verip bu sorunlarla karşılaşmam ki özellikle sürücü güncelledikten sonra olması AMD'ye karşı sinirlenmemi sağladı. Herkes de suçu direk bana atmış diyecek bir şey yok kim ne derse desin tek derdim sorunum çözülsün.

Tek derdiniz sorunun çözülmesi ise eski sorun yaşamadığınız sürücüye dönmeniz yetecektir.

AMD RX5000 serisi için benim gördüğüm en stabil sürücü 19.8.1

Niye suç atamayım? Burası karar merkezi mi? Konuyu açan kişinin düşüncelerinin kimin için bir önemi var? Ben Intel çöptür desem o zaman kimse Intel almayacak. Benim tepkim babasının şirketi gibi AMD savunanlar. İster Intel de ister Nvidia de fark etmez. Ne oluyorda bu kadar sahipleniyorsunuz bu firmaları? Yorumlara bak bir iki tane yardımcı olmak isteyen var gerisi hemen savunma moduna geçip anlamadan dinlemeden AMD avukatlığına başlamış.
Yok abi ben sizinle uğraşamam, siz her şeyden şikayetçi olan tiplersiniz. Hayırlı günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben de sistemimde ekran kartım hariç AMD kullanmaktayım. Ryzen serisi işlemciler çıktığından beri tercihimi AMD'den yana yapıyorum ve bu zamana kadar en ufak bir sıkıntısını görmedim. Sorun belki de senin yanlış montajından ya da başka bir sebepten kaynaklanıyor. Üretici firmayı bu kadar çabuk karalama :)

Toplama sistemde çok fazla değişken olur. Sorun çıktığında, tespit etmenin farklı yolları var. Yeterli deneyimi olmayan, kendi sorununu tespit edemeyen, sorup öğrenmekle de uğraşmak istemeyenlerin, uzmanlarca birlikte test edilmemiş parçaları bir araya getirip sistem toplamaları yanlış olur. Hazır sistem, hazır sistem derken, perakendeci yerine üreticiler tarafından satışa sunulmuş hazır sistemleri almaları uygundur.

Eğer oyunlar HDD'ye kuruluysa HDD'yi test edin P300 serisi pek iç açıcı değil ayrıca 3600 ve 5700xt canavar gibi parçalar bence sorun sizde.
Hocam P300 nasıl iç açıcı değil? Bir sorunu falan var mı? Geçen gün aldım kullanıyorum şu an. Forumda önerilerden aldım, inceleme videosu da iyiydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı