AMD Polaris GPU'su Onaylandı: 14nm Finfet Olarak Geliyor

Beklenmeye değermi? Video işleme gibi bir sistem kullanacaksan yeni gelecek mimaride HBM bellekler kullanılacak diye biliyorum ve söyledikleri performansı saglarlarsa değer. Yok ben oyun oynayacağım başka işle alakam olmaz dersen hiç beklemene gerek yok güç tüketimi bireysel kullanımda çok fark yaratmayacaktır. Bireysel kullanımda performansı baz almak her zaman en iyisidir. Oyun içinse bekleme derim nacisane fikrim.

Ben de r9 390 alacaktım fakat teknoseyirde beklemeli miyim diye sordum. Ve polarisle ilgili yayınladıkları videoda 390 gibi bir kart alcak paran varsa bekle dedi Levent Pekçan. Ona güvendim bekleyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mart aylarında satışa sunulacağına dair haberler var. Nekadar doğru tartışılır. Normalde R9 380 düşünüyorum almak için o yüzden bu ayın sonuna kadar netleşmesse alacam. Netleşirse Polaris almayı düşünüyorum farkını verip.

Şimdi Nvidia-16nm AMD -14nm olarak mı üretilecek mi ? Son gelen haberlere göre ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…