Daha fazla
Sistemin performansı nasıl hocam? Bende toplamak istiyorum ama yeri ve zamanı değil. Aklımda çok seçenek var.Bizimkisi de pinpiriklik![]()
Sistemin performansı nasıl hocam? Bende toplamak istiyorum ama yeri ve zamanı değil. Aklımda çok seçenek var.
Aslında öneride bulunmadım ama kesinlikle üzmez, kaliteli bir soğutucu, kullandığımız işlemciye gidip 240mm sıvı soğutucu almak mantıksız, 120mm de anlamsız, o yüzden 2.el Msı Core Froz L modelinden aldım çok memnunum.Sistemin performansı çok iyi fakat işlemcinin bu kadar ısınması tedirgin etti. Değerler normal deniliyor fakat kasanın yukarısına 2 adet daha fan alacağım. Fayda etmezse en son @Cihankya arkadaşın önerdiği soğutucuyu alacağım.
Tek bir işlemci soğutucusuyla problemi çözebiliriz o zaman.Aslında öneride bulunmadım ama kesinlikle üzmez, kaliteli bir soğutucu, kullandığımız işlemciye gidip 240mm sıvı soğutucu almak mantıksız, 120mm de anlamsız, o yüzden 2.el Msı Core Froz L modelinden aldım çok memnunum.
Normal değil. 60 dereceyi geçmiyor benim ki.Malum yaz ayındayız bu dereceler normal ama bütçeniz varsa 2 fan daha alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.