AMD R5 2600 Oyunlarda 70 Derece Sıcaklık

1.jpg

Aynı işlemciyi kullanıyorum, ilk kez 70 dereceyi gördüğüm zaman önlemler almaya başladım, cpu fan hızını arttırabilirsin veya benim gibi takıntılıysan farklı bir cpu soğutucu al.

Mayıs ayında Msı Core Frozr L soğutucusan geçtim, stok fan ile 68 dereceleri görüyordum Pubg'de, Msı soğutucusu 48 dereceyi geçirmedi, inanılmaz bir fark var, 48 derece gibi bir değer mükemmel,
tabi havaların ısınması ile 55 leri görüyor şuan.

Sistemin performansı nasıl hocam? Bende toplamak istiyorum ama yeri ve zamanı değil. Aklımda çok seçenek var.

Sistemin performansı çok iyi fakat işlemcinin bu kadar ısınması tedirgin etti. Değerler normal deniliyor fakat kasanın yukarısına 2 adet daha fan alacağım. Fayda etmezse en son @Cihankya arkadaşın önerdiği soğutucuyu alacağım.

Sistemin performansı çok iyi fakat işlemcinin bu kadar ısınması tedirgin etti. Değerler normal deniliyor fakat kasanın yukarısına 2 adet daha fan alacağım. Fayda etmezse en son @Cihankya arkadaşın önerdiği soğutucuyu alacağım.
Aslında öneride bulunmadım ama kesinlikle üzmez, kaliteli bir soğutucu, kullandığımız işlemciye gidip 240mm sıvı soğutucu almak mantıksız, 120mm de anlamsız, o yüzden 2.el Msı Core Froz L modelinden aldım çok memnunum.

Aslında öneride bulunmadım ama kesinlikle üzmez, kaliteli bir soğutucu, kullandığımız işlemciye gidip 240mm sıvı soğutucu almak mantıksız, 120mm de anlamsız, o yüzden 2.el Msı Core Froz L modelinden aldım çok memnunum.
Tek bir işlemci soğutucusuyla problemi çözebiliriz o zaman.
Fanları sürekli fullde çalıştırsam sorun olmaz herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı