AMD R5 5500 ve RX 6700 XT sistem nasıldır?

FG destekli oyunlarda 4060> 6700XT

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

:D?

:D?

Hocam AMD'nin FG'si çöp! Üstüne FSR 3.1 sadece 6 adet oyunda var.

Ek: FSR diye bir teknoloji yok!

Ben 6650xt ile birlikte bile darboğaz yaşıyordum. Darboğaz olur.
Olmaz. (Online oyunlar hariç.)

Hocam AMD'nin FG'si çöp! Üstüne FSR 3.1 sadece 6 adet oyunda var.

Lossless Scaling gibi uygulamalar ile tüm hepsini halledebiliyoruz.
AFMF 2 ile de uçuyor FPS sen diyorsun ki fg 4060 daha iyi.
Çöp diyosun ama var mı var.
Birinde kullanmıyor diğerinde kullanıyor nerede eşitlik :D?

Sırf AMD nefreti yüzünden 30K'ya 4060 Ti aldırıyorlar millete.
7700XT var, ama doğru AMD olduğu için alınmaz!

Lossless Scaling gibi uygulamalar ile tüm hepsini halledebiliyoruz.
AFMF 2 ile de uçuyor FPS sen diyorsun ki fg 4060 daha iyi.
Çöp diyosun ama var mı var.
Birinde kullanmıyor diğerinde kullanıyor nerede eşitlik :D?

Lossless Scaling AMD kartlarda çok kötü çalışıyor. RX 6600XT'de denedim. Ayrıca AFMF 2'de çalışmıyor. Bu herifler her şeyi yarım yamalak yapıyor.

Hocam bende 5500 var,o.c yapıldığı zaman dediğiniz gibi fark oluyor fakat sıcaklık fırlıyor.
Hocam Stock 5600 kadar ısınmadığı için sorun değil.

Hocam ben AMD'nin şu anda NVIDIA ile beraber gömülmesini savunuyorum. 2 firmada şu anda uyuyor.

Lossless Scaling AMD kartlarda çok kötü çalışıyor. RX 6600XT'de denedim. Ayrıca AFMF 2'de çalışmıyor. Bu herifler her şeyi yarım yamalak yapıyor.

Hocam Stock 5600 kadar ısınmadığı için sorun değil.
Ben stok ile 90 dereceleri görüyordum fakat AMD'nin kendi sitesinde çalışma sıcaklığı zaten 90 derece ile normal bir şey olduğunu gösteriyor.

RX560 kullandım ufak bir hata bile almadım, sırf bir kere kullandın kötü çalıştı o oldu bu oldu deyip AMD'yi kötülüyorsun kiminde veriyor kiminde vermiyor kullanıcıya bağlı.
Her şeyi yarım yamalak yapıyor diyorsun ama NVIDIA kendi kartı olan GTX serisine DLSS'nin ucundan göstermezken AMD FSR 2 serisini veriyor.
NVIDIA tamamen cimri VRAM koy desen koymuyorlar teknoloji veriyorlar desen vermiyorlar.
Senin sevgin tamamen ön yargı nefret bir kere kullanmışsın sorun olmuş diyorsun ki AMD alınmaz.
Şu an aklım olsa NVIDIA yerine AMD alırdım.
Para döküp düz kart alıyorum destek yok bir şey yok NVIDIA kart kullanıp AMD teknolojisi kullanıyorum sence sorun nerede?

RX560 kullandım ufak bir hata bile almadım, sırf bir kere kullandın kötü çalıştı o oldu bu oldu deyip AMD'yi kötülüyorsun kiminde veriyor kiminde vermiyor kullanıcıya bağlı.
Her şeyi yarım yamalak yapıyor diyorsun ama NVIDIA kendi kartı olan GTX serisine DLSS'nin ucundan göstermezken AMD FSR 2 serisini veriyor.
NVIDIA tamamen cimri VRAM koy desen koymuyorlar teknoloji veriyorlar desen vermiyorlar.
Senin sevgin tamamen ön yargı nefret bir kere kullanmışsın sorun olmuş diyorsun ki AMD alınmaz.
Şu an aklım olsa NVIDIA yerine AMD alırdım.
Para döküp düz kart alıyorum destek yok bir şey yok NVIDIA kart kullanıp AMD teknolojisi kullanıyorum sence sorun nerede?

Hocam hata almanız önemli değil! Ya şu driver konusunu salın artık. DDU ile sil kur bitti. Benim dediğim adamların yarım yamalak teknoloji üretmesi. Hocam gidin AFMF 2'yi, FSR'ı, RSR'ı adamakıllı bir kullanın. Dediğimi o zaman anlayacaksınız. Adamlar yarım yamalak teknoloji üretiyor. Ondan sonra "Biz NVIDIA'ya karşı yeniliyoruz." diyor. Acaba neden?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı