AMD R5 5500 ve RX 6700 XT sistem nasıldır?

Hocam hata almanız önemli değil! Ya şu driver konusunu salın artık. DDU ile sil kur bitti. Benim dediğim adamların yarım yamalak teknoloji üretmesi. Hocam gidin AFMF 2'yi, FSR'ı, RSR'ı adamakıllı bir kullanın. Dediğimi o zaman anlayacaksınız. Adamlar yarım yamalak teknoloji üretiyor. Ondan sonra biz NVIDIA'ya karşı yeniliyoruz diyor. Acaba neden?

Dostum 7000 serisinde sorunsuz şekilde çalışıyor teknolojiler.
Adamlar ek olarak 6000 serisinede verdi NVIDIA direk vermiyor :D?

Ben sana NVIDIA'nın bana vermediği teknolojiyi AMD veriyor diyorum adamlar yapamasa bile veriyor kullanabiliyorsun.

NVIDIA tamamen cimri VRAM koy desen koymuyorlar teknoloji veriyorlar desen vermiyorlar.
Senin sevgin tamamen ön yargı nefret bir kere kullanmışsın sorun olmuş diyorsun ki AMD alınmaz.
Şu an aklım olsa NVIDIA yerine AMD alırdım.
Para döküp düz kart alıyorum destek yok bir şey yok NVIDIA kart kullanıp AMD teknolojisi kullanıyorum sence sorun nerede?

Hocam gidin AMD kartı 1 ay kullanın beğenecek misiniz bakalım? Olur mu? O zaman beni anlayacaksınız. Ayrıca VRAM konusunda haklısınız. Ancak adamlar AMD adam akıllı bir yerlerini kaldıramadığı için tekeller. "AMD uyan!" diyoruz. Adamlar daha bön bön bize bakıyor.

Hocam gidin AMD kartı 1 ay kullanın beğenecek misiniz bakalım? Olur mu? O zaman beni anlayacaksınız. Ayrıca VRAM konusunda haklısınız. Ancak adamlar AMD adamakıllı bir yerlerini kaldıramadığı için tekeller. "AMD uyan!" diyoruz. Adamlar daha bön bön bize bakıyor.

8 ay RX560 kullandım dostum yazdıklarımı okumuyor musun?

Dostum 7000 serisinde sorunsuz şekilde çalışıyor teknolojiler.
Adamlar ek olarak 6000 serisinede verdi NVIDIA direk vermiyor :D?

Ben sana NVIDIA'nın bana vermediği teknolojiyi AMD veriyor diyorum adamlar yapamasa bile veriyor kullanabiliyorsun.
Sen FSR'ın iyilik için mi geldiğini düşünüyorsun?

8 ay RX560 kullandım dostum yazdıklarımı okumuyor musun?

5 yıl RX 570 8 GB ve 15 gün RX 6600XT kullandım. Ayrıca yazdığını okuyorum. Driver çökmedi diye kart övüyorsun. Durumun abesliğinin farkında mısın?

Ek: Bahsettiğim 6xxx ve üzeri serideki kartları kullanmanız. RX 5XX ve RX4XX serisi günümüzde 2. elde fiyatının hakkını veren kartlar. Ama 6xxx ve 7xxx değil!

Sen FSR'ın iyilik için mi geldiğini düşünüyorsun?

Hayır, NVIDIA'ya karşı olarak çıktı gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.
Intel'in XeSS teknolojisini AMD'ye karşı övmüşsünüz bir de başka bir şey demiyorum :D

5 yıl RX 570 8 GB ve 15 gün RX 6600XT kullandım. Ayrıca yazdığını okuyorum. Driver çökmedi diye kart övüyorsun. Durumun abesliğinin farkında mısın?

Kart hem çökmedi hem sorun çıkartmadı övünmüyorum sen başka bir konuda çöküyor diyorsun ya, bende ona karşılık çökmüyor olarak söyledim.

O dediğim RX560 hala başka bir kasada duruyor 4 yıl olacak hala bir sorunu yok aldığın kartta problem vardır beni ilgilendirmez. :D

Ya da kartı nasıl kullanacağını bilmiyorsundur o yüzdendir başka bir açıklaması yok.

Hayır, NVIDIA'ya karşı olarak çıktı gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.
Intel'in XeSS teknolojisini AMD'ye karşı övmüşsünüz bir de başka bir şey demiyorum :D

Hocam az araştırın be. XeSS bile FSR'dan daha iyi. Ya adamlar daha dün girdi. Boşuna fanboy olmuşsunuz. Kötüye kötü deyin. Bu adamların göğsünü şişirmek yerine arada tokatlayın. Tokatlayınki adamlar çalışsınlar.

Ayrıca FSR, DLSS'in %20'si etmez. Gidin deneyin. Oyunlardaki arka plan oynamayacak mı? Ateş efektleri bozulmayacak mı? Uzak çizimdeki yerler karıncalanmayacak mı? Bakın.

Hocam az araştırın be. XeSS bile FSR'dan daha iyi. Ya adamlar daha dün girdi. Boşuna fanboy olmuşsunuz. Kötüye kötü deyin. Bu adamların göğsünü şişirmek yerine arada tokatlayın. Tokatlayınki adamlar çalışsınlar.

Ayrıca FSR, DLSS'in %20'si etmez. Gidin deneyin. Oyunlardaki arka plan oynamayacak mı? Ateş efektleri bozulmayacak mı? Uzak çizimdeki yerler karıncalanmayacak mı? Bakın.

Ben miyim fanboy?
Hocam her konuda NVIDIA övüyorsunuz.
Kötü değil ben beğeniyorum şu an kullandığım 1660S kartını da beğeniyorum ben iki tarafında hakkını savunurum siz ise Intel gibi bir markanın kartlarını AMD'ye karşı savunuyorsunuz.
Adamlar dün girdi Warband oynarken 30 FPS veriyor kart.

Intel'in kartları eski oyunlarda cıvkı çıkmasına rağmen 60FPS'yi veriyor vermiyor siz bunu AMD'ye karşı savunuyorsunuz teknolojisi olsa ne olur kart daha adamakıllı oyun oynatmıyor.

Kart hem çökmedi hem sorun çıkartmadı övünmüyorum sen başka bir konuda çöküyor diyorsun ya, bende ona karşılık çökmüyor olarak söyledim.

O dediğim RX560 hala başka bir kasada duruyor 4 yıl olacak hala bir sorunu yok aldığın kartta problem vardır beni ilgilendirmez. :D

Ya da kartı nasıl kullanacağını bilmiyorsundur o yüzdendir başka bir açıklaması yok.

AMD kartlar bozulacak mı diyorum? O zaman ben RX 570'i 5 yıldır nasıl kullanıyorum? Hocam siz boşuna fanboy olmuşsunuz gidiyorsunuz. Ayrıca emin olun ekran kartı konusunu sizden daha iyi biliyorum. Aralıklarla ARC A750, RX 6600XT ve RTX 3060 12GB kartlarını test etme fırsatım oldu. Ki bu 3 karttan en sorunlusu RX 6600XT idi. Driver çökmesi filan bunlar benim için boş iş. DDU ile sil, kur bitti. Ondan ziyade AMD bir umut verip sana bir sağ kroşe çakıyor. Bu sebeple AMD'yi sevmiyorum.

Ben miyim fanboy?
Hocam her konuda NVIDIA övüyorsunuz.
Kötü değil ben beğeniyorum şu an kullandığım 1660S kartını da beğeniyorum ben iki tarafında hakkını savunurum siz ise Intel gibi bir markanın kartlarını AMD'ye karşı savunuyorsunuz.

Intel'in kartları eski oyunlarda cıvkı çıkmasına rağmen 60FPS'yi veriyor vermiyor siz bunu AMD'ye karşı savunuyorsunuz teknolojisi olsa ne olur kart daha adamakıllı oyun oynatmıyor.
Hocam sizde AMD övüyorsunuz. Ayrıca NVIDIA kartlarda "Vram çok az." diyorum. Ona rağmen bana AMD övüyorsunuz. Bu fanboyluk değil midir?

1660S'i nasıl övebiliyorsunuz hocam? O kart çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı