AMD R5 5600X soğutucu önerisi

Bütçe
600

XEmirAteşX

Decapat
Merhaba yakın zamanda sistemime dahil ettiğim 5600X işlemci oyun esnasında 80-83 derecelere çıkmakta iyi bir sıvı soğutucu düşünüyordum fakat bütçemi şu an zorlanmayacağım hemen hemen aynı fiyat bandında iyi bir hava soğutmaya orta derece bir sıvı soğutma aralarında kaldım sizce ne tercih edilmeli teşekkürler.

Cooler Master Masterliquid ML240L v2.

Cooler Master MasterAir MA610P.

Arctic Freezer 34E-sports Duo.

Merhaba yakın zamanda sistemime dahil ettiğim 5600X işlemci oyun esnasında 80-83 derecelere çıkmakta iyi bir sıvı soğutucu düşünüyordum fakat bütçemi şu an zorlanmayacağım hemen hemen aynı fiyat bandında iyi bir hava soğutmaya orta derece bir sıvı soğutma aralarında kaldım sizce ne tercih edilmeli teşekkürler.

Cooler Master Masterliquid ML240L v2.

Cooler Master MasterAir MA610P.

Arctic Freezer 34E-sports Duo.
Hocam Masterliquid ML240L almalısın bende yakında ikinci sistemi yurtdışından sipariş ediyorum aynı sıvı soğutucuyu i5 10600k ya takacağım.Amazonda 80$ gibi bir fiyatı var çoğu kişi de memnun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı