AMD R5 M230 Format Sonrası Tanıtamama Sorunu

Ya zaten bilgisayarın bileşenlerinden anlıyorum. Çipin üzerinde bir sorun yok fakat ara sıra bilgisayarın fanını takmayı unutuyordum temizlikten sonra. Ve oyunlarımı AMD programı uzerınden çalışma hızlarını yükseltip oynuyordum dolayısıyla baya bir ısınıyordu bilgisayarım neredeyse hiç kapatmıyordum. Geceleri dosya indiriyordum, sabahları oyun oynayıp film izliyordum internetten. Araştırdığımda ise yüksek ısıda kullanılan bazı cihazların chipsetlerindeki lehimlerde kırıklık çatlaklık olabileceğini duydum. Sıcak hava makinesi ile chipseti çıkarıp temizleyip geri takabilecek kabiliyete ve bilgiye sahibim fakat sıcak hava makinem yok. Herhangi bir yerden temin ettiğimde deneyeceğim ve tekrar yazacağım fakat @Recep Baltaş çektiğim videoyu izleyip cevap yazsın. Ondan sonra bu işe bulaşacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset yerinden çıksa (görünmeyen kısım) BIOS arıza kodu verirdi. Olmaması tuhaf.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt olarak switchable değilde AMD ya da Nvida ile kullanan PC'lerin ekran görüntüsü dahi gelmiyor bu tür durumlarda ama benımkınde Intel ve AMD var. Intel ile başlıyor PC alıcınca AMD'ye geçiyordu. PC acılınca Intel kullanmaya devam ediyor.

@Recep Baltaş @Murat5038 @-Arda-
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki video dısında sadece dediklerini değiştirdim video atmama gerek var mı? Ve bu arada dediklerini yaptım halen ekran kartımı tanımıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı