Yasin KARATEKE
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Graphic Designer
Merhaba,
Aşağıdaki sistem özelliklerine sahiptim. geçtiğimiz günlerde elektrik arızasından dolayı anakartım yandı maalesef. diğer donanımlarda sorun bulunmadığı için biraz şanslıyım. Bu yüzden sistemime uygun bir anakart ve RAM arıyorum. Önerileriniz ve tercihlerinizi almak istiyorum anakart için Max bütçem 750 ₺ RAM'ler içinde tek slot RAM mevcut elimde aynısından piyasada bulamadım maalesef. Bulabilirsem aynısından alacağım. Kktc'de elektrik dengesiz olduğundan bu tarz acı olayların yaşanmasının da önüne nasıl geçebileceğimi merak ediyorum ve bu konuda da yorumlarınızı istiyorum, UPS ya da akım korumalı prizler gibi çözüm önerileri. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
İşlemci ➤ AMD Ryzen 5 1500X soket AM4 3.5GHz.
Anakart ➤ Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3
Ekran kartı ➤ MSI GeForce GTX 1060 6GT ocv1 6 GB GDDR5.
RAM ➤ Crucial 8 GB Ballistix sport LT DDR4 2666MHz CL16 1.2v.
SSD ➤ Kingston 120GB UV400 serisi SATA 3.0 cache SSD.
HDD ➤ WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB.
Kasa ➤ Zalman R1 600LE midt ATX.
Güç kaynağı ➤ Zalman ZM600-LE serisi 600W.
Satın alacağım yeni anakart için uygun önerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki sistem özelliklerine sahiptim. geçtiğimiz günlerde elektrik arızasından dolayı anakartım yandı maalesef. diğer donanımlarda sorun bulunmadığı için biraz şanslıyım. Bu yüzden sistemime uygun bir anakart ve RAM arıyorum. Önerileriniz ve tercihlerinizi almak istiyorum anakart için Max bütçem 750 ₺ RAM'ler içinde tek slot RAM mevcut elimde aynısından piyasada bulamadım maalesef. Bulabilirsem aynısından alacağım. Kktc'de elektrik dengesiz olduğundan bu tarz acı olayların yaşanmasının da önüne nasıl geçebileceğimi merak ediyorum ve bu konuda da yorumlarınızı istiyorum, UPS ya da akım korumalı prizler gibi çözüm önerileri. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
İşlemci ➤ AMD Ryzen 5 1500X soket AM4 3.5GHz.
Anakart ➤ Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3
Ekran kartı ➤ MSI GeForce GTX 1060 6GT ocv1 6 GB GDDR5.
RAM ➤ Crucial 8 GB Ballistix sport LT DDR4 2666MHz CL16 1.2v.
SSD ➤ Kingston 120GB UV400 serisi SATA 3.0 cache SSD.
HDD ➤ WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB.
Kasa ➤ Zalman R1 600LE midt ATX.
Güç kaynağı ➤ Zalman ZM600-LE serisi 600W.
Satın alacağım yeni anakart için uygun önerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: