AMD R6 M435DX düşük performans

Yer
Compton
Daha fazla  
AMD Radeon R6 M435DX ekran kartına sahibim. Daha yepyeni laptop oyunda FPS yerlerde. (LOL, CS:GO.) Acaba bu ekran kartına göre normal mi yoksa ayarlarda mı sıkıntı var? Radeon ayarlarıyla oynayınca FPS değişebiliyor tabii çok değil ama 2.000 TL verdim 20 FPS alıyorum. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon R6 M435DX ekran kartına sahibim. Daha yepyeni laptop oyunda FPS yerlerde. (LOL, CS:GO.) Acaba bu ekran kartına göre normal mi yoksa ayarlarda mı sıkıntı var? Radeon ayarlarıyla oynayınca FPS değişebiliyor tabii çok değil ama 2.000 TL verdim 20 FPS alıyorum. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
Aynı laptop bende de var lol oynamıyorum ama Cs Go 60 fps oynuyorum sabit sıkıntı olmuyor driverlerin güncel mi? Bu arada ekran kartı ayarlarıyla hiç oynamadım.

Oynayacağın oyuna göre değişir bu oyunlarda sıkıntı çıkarmadı. Daha birçok oyun da oynadım tabi.
Ama GTA 5 veya PUBG oynarım diyorsan hiç denemedim oyunları bilmem genel olarak bi süre sonra çok ısınıyor o da laptop olduğundandır.

Ben AMD kullandığım için çok mutluyum. Driverleri her şeyi değiştiriyor oyun performansını %90 onlar etkiliyor diyebilirim ama doğru sürücüyü kurmakta fayda var driver falan bulamıyorsanız yardımcı olabilirim. Yazın sistem özellliklerini leptop çok ısınması gayet normal soğutucu almanızı tavsiye ederim. Benim R6 M435dx günümüzün oyunlarına yetiyor orta bir ekran kartı siz driver falan bulamıyorsanız buraya yazın ben size yardımcı olmaya çalışırım.

Ben AMD kullandığım için çok mutluyum Driverleri herşeyi değiştiriyo oyun performansını %90 onlar etkiliyo diyebilirim ama doğru sürücüyü kurmakta fayda var driver fln bulamuyorsanız yardımcı olabilirim yazın sistem özellliklerini leptop un çok ısınması gayet normal soğutucu almanızı tavsiye ederim benim r6 m435dx günümüzün oyunlarına yetiyor orta bir ekran kartı siz driver fln bulamıyorsanız buraya yazın ben size yardımcı olmaya çalışırım.
Düşüncen için sağ olasın ama gerek yok. Çünkü tek bir tane oyun oynuyorum ve o yüzden şuanki sürücü gayet düzgün çalışıyor ancak genel olarak söyledim. Daha önceki laptopta eski bir AMD ekran kartına sahipti onda da sorunluydu bazen driver görmeme gibi sıkıntılara yol açıyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı