Steam Cyberpunk 2077 için Steam'de DRM var mı?

HerrBeGabT

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den Cyberpunk 2077 indirsem sonra dosyaları kopyalayıp başka bir cihaza atıp ya da kendi bilgisayarımda Steam'siz oynayabilir miyim? GOG'dan indirenler yapabiliyormuş, Steam'de oluyor mu merak ettim.

Steam'den Cyberpunk 2077 indirsem sonra dosyaları kopyalayıp başka bir cihaza atıp ya da kendi bilgisayarımda Steam'siz oynayabilir miyim? GOG'dan indirenler yapabiliyormuş, Steam'de oluyor mu merak ettim.
Yanlış bilmiyorsam Steam her oyuna DRM koyuyordu. GOG.com hiçbir oyuna DRM koymuyor. Ancak CD Projekt-ki kendileri zaten GOG.com'un sahibi- DRM'e karşıydı. Baktığım kadarıyla da Steam'de de olsa Cyberpunk'ta DRM olmadığı yazıyor.

GOG harici platformlarda DRM koruması mevcut. Geçen haftalarda Steam'den indirdim ve Steam kapalıyken açmıyordu. Cyberpunk ben de böyleydi fakat bende mi hata var yoksa DRM koruması Steam'de olduğu için var mı bilmiyorum.

Düzenleme: Cyberpunk oyununda ben de bir hata olmuş, DRM koruması yokmuş.

Son düzenleme:

Evet oluyor, bizzat yaptım. Steam için hiçbir belge barındırmıyor içinde ayrıca. Steamapi.dll varmış sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oluyor, bizzat yaptım. Steam için hiçbir belge barındırmıyor içinde ayrıca. Steamapi.dll varmış sadece.
Ben de teşekkür ederim. Tahminen hata oluştu ve açmadı. Var zannediyordum.

Ben de teşekkür ederim. Tahminen hata oluştu ve açmadı. Var zannediyordum.
Ne hatası veriyordu ki hocam? Genellikle Steam'i otomatik açarlar ve lisans kontrol yapıyorlar. DRM korumalı uygulamalar.

@He stole my money, Cyberpunk açtığımda Steam başlatmaya çalışıyor ve açmıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı