AMD R7 240 Oyunlarda Takılma Sorunu

YSNMRT06

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sistem Özelliklerim :

RAM: 4GB
İşlemci : AMD Athlon II X2 260 ( 3.2 Ghz)
Ekran Kartı : AMD R7 240 ( 2GB - 128 Bit )
İşletim Sistemi : Windows 8.1 ( 64 Bit )

Sistem özelliklerim böyle arkadaşlar. Ancak Euro Truck 2 de bile düşük ayarlarda takılma yaşıyorum. Ama 60 FPS civarı FPS alıyorum 60 FPS'te aniden düşüşler yaşıyorum. Sadece ETS 2 değil Far Cry 3 vb. tüm oyunlarda takılma yaşıyorum. 50 - 60 FPS almama rağmen. Takılmadan kastım adam yürürken falan yürüyüp durup gibi oluyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sorulması gereken sorular:
1) Ekran Kartı güncel mi?
2) Oyun orijinal mi?
3) Oyun güncellendi mi?

Edit: imlâ

Son düzenleme:
İlk sorulması gereken sorular:
1) Ekran Kartı güncel mi?
2) Oyun orjinal mi?
3) Oyun güncellendi mi?
Ekran kartım güncel değil ( sebebini açıklayacağım )
Oyun Korsan :)
Oyun En Son Sürüm ( Oyunların Tümü En Son Sürüm )
Ekran kartım güncel değil çünkü son sürümü kullanıyordum ve forumda birinin 14.12 omega sürümünü önerdiğini gördüm ve yükledim ancak pek birşey fark etmedi. Güncel sürümdede takılma vardı şimdiki sürümdede var.

Oyun korsan fps düşüşleri gayet doğal oyunların en son sürümü olsa dahi orjinal oyundaki kadar iyi çalışmayacaktır.Ekran kartı sürücün ise her zaman güncel olsun tekrar 15.7 yüklemelisin.Bu arada ekran kartına OC uygulamadın değil mi?

Ekran kartım güncel değil ( sebebini açıklayacağım )
Oyun Korsan :)
Oyun En Son Sürüm ( Oyunların Tümü En Son Sürüm )
Ekran kartım güncel değil çünkü son sürümü kullanıyordum ve forumda birinin 14.12 omega sürümünü önerdiğini gördüm ve yükledim ancak pek birşey fark etmedi. Güncel sürümdede takılma vardı şimdiki sürümdede var.

Korsan oyuna destek vermediğimi ve technopat forumunun da bunu önermediğini belirtmek isterim.

Korsan oldugundan olmasi buyuk ihtimal. Ramden dolayı da olabilir.
Far Cry 3 Önerilen Sistem Gereksinimlerinde 4GB Ram istiyor ve ekran kartımda yeterli önerilene sadece işlemci biraz sıkıntı olabilir ama çok fazla fark edeceğini düşünmüyorum Euro Truck 2 Nin minimum 1GB Ram istiyor ram ile sıkıntım yok ekran kartıyla sıkıntım var

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı