AMD R7 240 Oyunlarda Takılma Sorunu

YSNMRT06

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sistem Özelliklerim :

RAM: 4GB
İşlemci : AMD Athlon II X2 260 ( 3.2 Ghz)
Ekran Kartı : AMD R7 240 ( 2GB - 128 Bit )
İşletim Sistemi : Windows 8.1 ( 64 Bit )

Sistem özelliklerim böyle arkadaşlar. Ancak Euro Truck 2 de bile düşük ayarlarda takılma yaşıyorum. Ama 60 FPS civarı FPS alıyorum 60 FPS'te aniden düşüşler yaşıyorum. Sadece ETS 2 değil Far Cry 3 vb. tüm oyunlarda takılma yaşıyorum. 50 - 60 FPS almama rağmen. Takılmadan kastım adam yürürken falan yürüyüp durup gibi oluyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen fikirlerinizi paylaşın sinirden bilgisayarı parçalayacağım :) Far Cry 3 Ultra ayarlarda 55 FPS civarı alıyorum. Euro Truck 2 de Çok yüksek ayarında 45 FPS civarı alıyorum. İçimi yakan takılma olmasa mis gibi akıcı şekilde oynayacağım. Help Me Please !! :)

OC hız aşırtma işlemi sanırım ekran kartında OC yok oyüzden siz mevcut ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp 15.7 kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU) Amd+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal bu rehberden yararlanabilirsiniz.
5 Dk Önce 15.7 yi kurdum ama birşey fark etmedi. Başka çözüm yolu yok mu :)

Bu arada ekran kartını Program Kaldır veya Değiştirden sildim sıkıntı olurmu

DDU ile kaldırdınız değil mi? Çözüm önerim orjinal olarak oyunu satın almanız.
DDU ile kaldırın rehberi linkte mevcut ve kısa zamanda oyunları orjinal olarak satın alınız.(İndirimleri steam üzerinden takip edin Ets2 6 Tl'ye kadar indirime girmişti.)

DDU ile kaldırdınız değil mi? Çözüm önerim orjinal olarak oyunu satın almanız.
DDU ile kaldırın rehberi linkte mevcut ve kısa zamanda oyunları orjinal olarak satın alınız.(İndirimleri steam üzerinden takip edin Ets2 6 Tl'ye kadar indirime girmişti.)
İndirdiğim sürümü tekrar DDU ile kaldırıyorum ve tekrar indiriyorum ve şuan orjinal oyunun daha iyi performans vereceğini anladım. Bende 2 tane ücretsiz oyun var. Biri LFS. Bütün oyunlar takılırken o 120 - 130 FPS alıyor ve hiç takılmıyor. Sanırım korsandan kaynaklı. Teşekkürler.

Hem ekran kartınız güncel değil hemde oyun korsan. Birde sorununu araştırıyor musunuz ?
Usta ilk başta yazmıştım sanırım görmedin. Ekran kartı güncelkende aynı performansı veriyordu bu sürümdede. Şimdi son sürümünü indirdim 2-3 FPS arttı ancak hala gözle görülebilir bir fark yok. Korsandan kaynaklı sanırım. Orjinal almalıyım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı